خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روحیه دادن به سبک ژاپنی‌ها/ انتقال بازیکن قطر به بیمارستان

تسنیم | ورزشی | جمعه، 12 بهمن 1397 - 19:17
بازیکنان ذخیره ژاپن به بهترین شکل به نفرات اصلی تیم‌شان روحیه دادند.
قطر،بازي،ورزشگاه،بازيكنان،ژاپن،گل،تيم،قطري،نفرات

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از امارات، فینال جام ملت‌های آسیا از ساعت 18 به وقت ابوظبی آغاز شده و با حواشی و هیجان بالا در ورزشگاه زاید اسپرتس سیتی امارات در جریان است.
* بازیکنان نیمکت نشین قطر بعد از هر گل تیم ملی کشورشان برای خوشحالی وارد زمین مسابقه شدند.
* وقتی گل دوم قطر به ثمر رسید، موج ناامیدی بازیکنان ژاپن را فرا گرفت و در این لحظه نفرات ذخیره این تیم با حضور در کنار زمین به هم‌تیمی‌های خود روحیه داده و خواستند با قدرت به بازی ادامه دهند.
* سانچز به مانند همه بازی‌های قبل تیمش با هیجان بالا از کناره خط نظاره گر بازی بود و به سبک خودش شاگردانش را هدایت می‌کرد.
* در زمان گل‌های به ثمر رسیده قطر، می‌شد به خوبی فهمید که این تیم در ورزشگاه چندان هم غریبه نیست.
* بین دو نیمه کنسرت زنده برای تماشاگران اجرا شد.
هر چند ژاپنی‌ها دل و دماغی برای تماشای آن نداشتند.
* در پایان نیمه اول بازیکنان ذخیره ژاپن به سمت نفرات اصلی رفته و آنها را در آغوش گرفتند تا نشان دهند چه اتحاد و همدلی بین‌شان است.
* خبرنگاران ژاپنی که تا قبل از این بازی خیلی با غرور با خبرنگاران خارجی رفتار می‌کردند در بین دو نیمه با عصبانیت شدید فقط سیگار می‌کشیدند.
* خوخی هافبک قطری در اوایل نبمه دوم با برخورد سرش بهمدافع ژاپن از هوش رفت و سریعا به بیمارستان انتقال داده شد.
* گل سوم قطر که داور با کمک اتاق VAR اعلام پنالتی کرد، باعث شد جو ورزشگاه به نفع قطری ها تغییر و ژاپنی‌ها نا‌امید ادامه بازی را تماشا کنند.
انتهای پیام/