نگارش رمان جدید کامران پارسینژاد ۲ ماه دیگر به پایان میرسد
کامران پارسی نژاد گفت: «از ویرگول که میگذرم» عنوان اثری است که تاکنون سه چهارم آن را نوشتهام و تا دوماه آینده تالیف کتاب به پایان میرسد.

کامران پارسی نژاد گفت: «از ویرگول که میگذرم» عنوان اثری است که تاکنون سه چهارم آن را نوشتهام و تا دوماه آینده تالیف کتاب به پایان میرسد.
کامران پارسینژاد در گفتوگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره تازهترین رمان خود اظهار داشت: «از ویرگول که میگذرم» عنوان اثری است که تاکنون سه چهارم آن را نوشتهام.
وی در ادامه با بیان اینکه در این رمان به فضای فکری جوانان به ویژه دانشجویان اشاره میشود، گفت: در این اثر راوی داستان یک دانشجو است که در دوره معاصر زندگی میکند.
در کتاب جریان سیال ذهن دانشجو دنبال میشود و به نوعی مکنونات درونی او بیان شده است.
پارسینژاد، هدف از نگارش این اثر را بیان دغدغههای دانشجوی امروزی دانست و اضافه کرد: در این اثر مشکلات دانشجویان، نگاهشان به مذهب، تصورشان از آینده و حتی مشکلات دروانی دانشجویان مورد بررسی قرار گرفته است.
به گفته این نویسنده، برای تالیف روی عنوان و اسامی شخصیتها کار شده که علنی نباشد.
در واقع ریشهای به آنها نگریسته شده است.
همچنین در این رمان تلاش شده برخی از اندیشهها، خواستهها و نیازهای آنها مورد توجه قرار گیرد.
محوریت اثر نیز با حضور و انتخاب شخصیتهایی از قشر دانشجویان است؛ دانشجویانی که پرسشهای متعددی در ذهن دارند؛ از سؤالاتی در رابطه با هستی و فلسفه جهان گرفته تا مسائل اجتماعی و ...
.
پارسینژاد تصریح کرد: تلاش کردم تا در این کتاب، شخصیتهای متنوعی که نماینده طیف خاص فکری هستند، حضور داشته باشند.
به همین دلیل در این کتاب شخصیتهای مذهبی و معتقد، عارفمسلک، روشنفکر، منکر خدا و ...
دیده میشوند و در داستان حضور دارند و اندیشه خود را با شخصیت اصلی مطرح میکنند.
برای پیشبرد داستان باید همچون شخصیت اصلی اثرم، به سراغ این گونه نگرشها بروم و خود نیز، بیش از پیش با اقشار مختلف جوانان آشنا شوم.
وی در پایان بیان کرد: راوی فردی سرگشته بوده که در حال چرخیدن است و با افراد متفاوت مواجه میشود.
نوشتن این اثر تا دو ماه آینده به پایان میرسد.
از آثار منتشر شده کامران پارسی نژاد میتوان به نقد و بررسی آثار جمالزاده، طرح داستان (پیرامون ساختار عناصر داستان)، خورشید در آتش، رویای شریف، یک کاروان صد منزل، فرصتی برای شیخ، شهید مدرس و داستان معاصر، داستاننویسان معاصر اشاره کرد.
انتهای پیام/