خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماندن در روستا زیر چتر اقتصاد مقاومتی

مهر | تصویری | سه شنبه، 08 مرداد 1398 - 10:50
دامداري،گوسفند،پرورش،زندگي،وامش

علی‌بابا جمالی ساکن روستای سیل‌گاه در ۱۵ کیلومتری شهرستان کوهرنگ استان چهارمحال‌وبختیاری است، زندگی علی‌بابای ۶۵ ساله در کنار ۶ پسر و ۲ دختر و همسرش زرین چند سالی است که از رکود خارج شده و رونق پیدا کرده‌است.
او سال‌ها قبل با کمک ۲۰ میلیون تومانی کمیته امداد امام خمینی دامداری کوچکی در خانه‌ی خود راه‌اندازی کرد.
علی‌بابا توانست ۲۰ گوسفند به دام‌ خود اضافه کند و در گذر سال‌ها، با بازپرداخت وامش دامداری خود را گسترش دهد.
اکنون او گاو و گوسفند پرورش می‌دهد و از این راه امرارمعاش و نیازهای خانواده‌ی خود به لبنیات و برخی فراورده‌های دامی را برطرف می‌کند.
گرچه در سال‌های اخیر به دلیل افزایش هزینه‌های نگهداری و پرورش دام شغل او سود گذشته را ندارد، اما امیدوار است تا با دریافت حمایت بیشتر و ادامه یافتن کار دامداری، زندگی روستایی خود را حفظ و روزهای بهتری را برای فرزندانش فراهم کند.