خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهکار حل مشکلات در احادیث نهفته است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 مرداد 1398 - 10:44
قزوین- امام جمعه الموت گفت: راهکارهای حل مشکلات در احادیث نهفته است.
راهکار حل مشکلات در احادیث نهفته است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدضیاء حسینی امام جمعه الموت روز سه شنبه با محمود محمودی رئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین دیدار و حول پیرامون مشکلات روستائیان و کشاورزان گفتگو کرد.
در این دیدار حجت الاسلام حسینی امام جمعه الموت در جمع کارکنان سازمان تعاون روستایی استان قزوین با اشاره به حدیثی از امام باقر(ع) گفت: کمال تمام کمال ها در سه چیز است؛ مسلمان دین اسلام را به خوبی بشناسد، در مقابل همه ناملایمات این دنیا صبر، استقامت و ایستادگی کند، تقدیر در معیشت داشته باشد.
این مسئول همچنین پیرو اهل بیت (ع) را راه سعادت در دنیا و آخرت دانست و افزود: اگر به احادیث امامان عمل کنیم بیش از ۷۰ درصد مشکلات حل خواهد شد و راهکارهای حل مشکلات در احادیث نهفته است.