خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دنبال سرمایه گذار برای «هیس پسر‌ها گریه نمی‌کنند» هستم/ با هرکسی نمی‌توانم کار کنم

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 08 مرداد 1398 - 07:06
تهیه کننده و کارگردان سینما گفت: این که چه کسی سرمایه فیلمم را تامین می‌کند و تا چه حد به کارش اعتقاد دارد برای من مهم است.
پوران،درخشنده،سرمايه

پوران درخشنده در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
پوران درخشنده نویسنده، تهیه کننده و کارگردان سینما در گفت و گو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت ساخت «هیس پسر‌ها گریه نمی‌کنند» گفت: کماکان به دنبال جذب سرمایه برای ساخت این اثر هستم، بالاخره من فیلمساز مستقل هستم و پیدا کردن سرمایه در چنین شرایطی دشوار است.
او افزود: از هر چیز برای من مهمتر این است که چه کسی قرار است سرمایه فیلمم را تامین کند و این فرد تا چه حد به کارش اعتقاد دارد چرا که قطعا با هرکسی نمی‌توانم کار کنم.
گفتنی است آخرین فیلم بلند سینمایی پوران درخشنده «زیر سقف دودی» است که سال ۱۳۹۵ تولید شد.
انتهای پیام/