خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای عبور زمینی یک هواپیما از کمربندی جهرم

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 20:17
سرپرست فرمانداری جهرم درباره انتشار خبر عبور زمینی یک هواپیما از کمربندی جهرم در فضای مجازی گفت: این هواپیما اسقاطی بوده است.
جهرم،فرمانداري،موضوع

به گزارش مشرق، ساعتی پیش در برخی از کانال‌های خبری تصویری از عبور یک هواپیمای فوکر مسافربری در کمربندی جهرم منتشر شده که به وسیله یک یدک‌کش حمل می‌شده است.
بیشتر بخوانید: سقوط دو فروند هواپیمای آموزشی ارتش قطر
مهدی شفیعیان سرپرست فرمانداری جهرم درباره این مطلب اظهار داشت: هواپیما اسقاطی بوده و بال‌هایش جدا شده بود، تنها اتاقک مسافربری هواپیما با یدک‌کش منتقل شده است.
وی درباره دیگر جزئیات مربوط به این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: اینکه توسط چه کسی این موضوع رخ داده و با چه هدفی اطلاعی ندارم اما موضوعی نیست که مشکل‌ساز باشد.
سرپرست فرمانداری جهرم افزود: این موضوع از سوی فرمانداری بررسی می‌شود.