سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقشه حدنگاری اراضی جنگلی تا پایان سال تهیه می‌شود

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 16:51
رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: برای تمامی اراضی جنگلی کشور تا پایان سال ۹۸ نقشه حدنگاری تهیه می‌شود.
اراضي،نقشه،طبيعي،سازمان،منابع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور، خلیل آقایی در دیدار با حمداله کریمی نماینده مردم بیجار که در محل سازمان با موضوع اراضی اختلافی مردم با منابع طبیعی و اجرای راهکار برای رفع تداخلات اراضی ملی با مستثنیات شخصی برگزار شد، با تاکید بر حفظ منابع طبیعی اظهار داشت: طرح حدنگاری سال گذشته در ۱۴ میلیون هکتار از عرصه‌های طبیعی کشور اجرایی شده و برای ۳۲ میلیون هکتار از اراضی منابع طبیعی نقشه کاداستر تهیه شده است.
وی ادامه داد: تهیه نقشه کاداستر برای اراضی جنگلی و ساحلی از اولویت‌های سال جاری سازمان جنگل‌ها است چرا که وجود این نقشه و مشخص شدن مستثنیات و اطلاعات توصیفی زمین‌ها در رفع اختلافات مردم با سازمان جنگل‌ها و دولت تاثیر مثبت دارد.
به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی، برای تمامی اراضی جنگلی کشور تا پایان سال ۹۸ نقشه حدنگاری تهیه می‌شود.