خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه‌های گردشگری مازندران با حضور رئیس سازمان میراث‌فرهنگی بررسی می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 16:06
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری برای بررسی پروژه های گردشگری مازندران وارد این استان شده است.
گردشگري،بازديد،استان،رامسر،مازندران

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رامسر، علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، به‌منظور بازدید از چند طرح و پروژه گردشگری و سرکشی به آثار فرهنگی تاریخی مازندران، وارد این استان شد.
مونسان در سفر به استان مازندران، ضمن بازدید و بررسی طرح ها و پروژه‌های گردشگری در حال احداث، تأسیسات گردشگری در حال فعالیت، آثار و بناهای تاریخی و کارگاه‌های صنایع‌دستی استان، در شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با محوریت گردشگری در محل استانداری شرکت خواهد کرد.
معاون رئیس جمهوری در این سفر، همچنین هتل سه ستاره لیدو در رامسر، 4٣ واحد اقامتگاه بوم‌گردی و مرکز تفریحی گردشگری سیمرغ در محمود‌آباد را افتتاح می‌کند و از کارگاه صنایع دستی سفال در روستای سیلم آباد تنکابن و کاخ چایخوران بازدید می‌کند.
انتهای پیام/ ت