خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت خبرنگار بازداشت شده خراسان رضوی

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 16:01
همسر زهره بهبودی، گفت: طبق پیگیری‌های صورت گرفته، همسرم تا بعد از ظهر امروز آزاد خواهد شد.
پزشكي،قانوني،سهرابي،ظهر،ايسنا،آزاد

همسر زهره بهبودی، گفت: طبق پیگیری‌های صورت گرفته، همسرم تا بعد از ظهر امروز آزاد خواهد شد.
مجتبی سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در خصوص آخرین وضعیت همسرش، اظهار کرد: با پیگیری‌هایی که از دیروز همراه با دوستان و همکاران ایشان و دیگر ارگان‌های پیگیر قضیه صورت گرفت گشایش‌هایی صورت گرفت و در حال حاضر ضامن‌ها را بردیم و نامه مربوطه آن نیز به مشهد ارسال شده و اعلام شده که ایشان تا بعد از ظهر امروز آزاد خواهند شد.
وی در خصوص علت دستگیری و جرم این خبرنگار مدعی شد: چیزی که در این خصوص اعلام شده، نشر اکاذیب در مورد کم‌کاری پزشکی قانونی و مشکلات آن بوده است.
سهرابی ادامه داد: طوماری توسط کلاتی‌ها نوشته و حدود ۱۵۰ امضا در آن جمع شده مبنی بر این که این افراد از عملکرد یکی از پزشکان این مجموعه، چه در حوزه پزشکی قانونی و چه در حوزه پزشکی عمومی ناراضی هستند.
پیگیری‌های ایسنا برای گفت‌وگو با مسئولان پزشکی قانونی شهرستان کلات تا این لحظه به نتیجه نرسیده است و این خبرگزاری آمادگی آن را دارد که برای رعایت اصل عدالت خبری نسبت به انتشار پاسخ این مجموعه به موارد مطرح شده در این خبر اقدام کند.
انتهای پیام