خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

9 واحد تولیدی راکد در کهگیلویه و بویراحمد به چرخه تولید بازگشت

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 13:57
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای امسال تاکنون 9 واحد صنعتی -تولیدی راکد در این استان به چرخه تولید بازگشت.
توليد،توليدي،رفع،بررسي،طرح،كارگروه،اشتغالزا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، جعفر گوهرگانی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون هفت جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان برگزار شده که در مجموع 29 طرح مشکل دار و راکد در این جلسات بررسی که 9 مورد آن راه اندازی شده است.
گوهرگانی ابراز کرد: تاکنون 50 طرح تولیدی و اشتغالزا در این کارگروه مورد بررسی قرار گرفته که 28 مورد مشکلات آنها رفع و وارد چرخه تولید شده‌اند و 22 مورد برای رفع مشکل در دست اقدام است.
وی یکی از مهمترین اولویت‌های دولت را رونق تولید و اشتغال دانست و عنوان کرد: 97 میلیارد ریال تسهیلات برای طرح‌های تولیدی و اشتغالزا با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد در استان اختصاص یافت.
گوهرگانی تصریح کرد: در این نشست مشکلات چهار طرح تولیدی کارخانه تولید گچ صنعتی، دو طرح تولیدی لبنیات و شرکت تولید بذر اصلاح شده با حضور و اظهار نظر صاحبان آنها بررسی شد.
وی خاطرنشان کرد: موضوع ابلاغیه سازمان تامین اجتماعی در مورد بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش حساب آن سازمان مطرح و نسبت به اجرای دقیق آن بحث و بررسی شد.
انتهای پیام/ن