خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پتروشیمی آبادان از بورس به فرابورس تبعید شد

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 13:45
شرکت پتروشیمی آبادان از فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران حذف و قابل انتقال به بازار پایه فرابورس ایران خواهد بود.
بهادار،اوراق،بورس

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس مصوبه هیئت پذیرش اوراق بهادار، شرکت پتروشیمی آبادان با نماد معاملاتی "شپترو" از امروز(دوشبنه) فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران حذف و به بازار پایه فرابورس ایران منتقل شد.
این گزارش می‌افزاید: پتروشیمی آبادان در حالی از 5 فروردین سال 80 با کشف قیمت 794 تومانی هر سهم وارد بورس شد که پس از 18 سال حضور در بازار سرمایه، از امروز در فهرست شرکت‌های اخراجی بورس اوراق بهادار قرار گرفت و به بازار پایه فرابورس منتقل شد.
انتهای پیام/