خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک وزیر سوری به اردن می‌رود

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 13:39
یک نماینده پارلمان اردن از سفر قریب‌الوقوع وزیر حمل‌ونقل سوریه به این کشور خبر داد.
اردن،سوريه،گذرگاه،خوري،دمشق،امان،روابط

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «طارق خوری» نماینده پارلمان اردن گفت که «علی الحمود» وزیر حمل‌ونقل سوریه بزودی به امان پایتخت اردن می‌رود.
خوری در صفحه توئیتر خود نوشت: «وزیر حمل‌ونقل سوریه ظرف چند روز آینده به امان می‌آید...
امتداد طبیعی در راه رسیدن به حیات طبیعی است».
طبق گزارش وبگاه «عربی ۲۱» خوری پیش‌بینی کرد که این وزیر سوری پنجشنبه آینده به امان سفر کند و در این سفر تمامی موضوعات مربوط به حمل‌ونقل بین اردن و سوریه را بررسی کند.
بهبود روابط اَمّان و دمشق در ماه‌های اخیر روندی پرشتاب گرفته تا حدی که از دیدگاه کارشناسان سیاسی راه بازگشت روابط دو کشور به قبل از حوادت سال ۲۰۱۱، تقریبا هموار شده است.
ژانویه سال جاری میلادی (2019) اردن سطح روابط دیپلماتیک با دمشق را ارتقا داد و یک دیپلمات را به عنوان کاردار سفارت اردن در دمشق تعیین کرد.
سال گذشته همچنین همسو با اقدامات دیپلماتیک، گذرگاه جابر-نصیب در مرز اردن و سوریه پس از گذشت سه سال تعطیلی، بازگشایی شد.
این گذرگاه در سه سال گذشته بنا به دلایل امنیتی تعطیل شده بود که خسارت زیادی به تجارت اردن وارد آمد.
افتتاح این گذرگاه، ایده اتکای متقابل اردن و سوریه و نیاز دو کشور به وجود شاهراه مبادلات تجاری پس از گذشت چند سال وقفه در واردات و صادرات از طریق این گذرگاه را تقویت کرد.
انتهای پیام/ص