خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت 21 میلیاردتومان تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان هرمزگانی

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 11:06
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد هرمزگان گفت: کمیته امداد هرمزگان در چهار ماهه سال جاری تعداد 855 طرح اشتغال با اعتبار 21 میلیارد و 151 میلیون تومان برای اشتغال‌زایی مددجویان تحت حمایت این نهاد اختصاص داده‌ است.
اشتغال،مددجويان،امداد،نهاد،كميته،تومان،خانوارهاي،منابع

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، عبدالرضا خسروانی با تأکید بر اینکه یکی از اولویت‌های اصلی این نهاد توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت از طریق اشتغال است اظهار داشت: وام‌های اشتغال این نهاد به‌صورت تخصصی همراه با کارشناسی و نظارت دقیق به مددجویان پرداخت می‌شود که این اقدام باعث پیشگیری از هدر رفت منابع و کمک به ایجاد شغل پایدار برای خانوارهای تحت حمایت‌ شده است.
‎وی تصریح کرد: کمیته امداد هرمزگان در چهار ماهه اول سال جاری 855 طرح اشتغال‌زایی با اعتبار 21 میلیارد و 151 میلیون تومان برای اشتغال‌زایی مددجویان تحت حمایت این نهاد اختصاص داده‌ است.
‎معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان هرمزگان گفت: از مجموع طرح‌های اشتغال اجراشده، تعداد 754 مورد تسهیلات آن‌ها از طریق منابع بانکی به ارزش 20 میلیارد 76 میلیون تومان و 101 مورد از طریق منابع امدادی به ارزش یک میلیارد و 75 میلیون تومان به مددجویان پرداخت‌ شده است.
‎خسروانی در ادامه خاطرنشان کرد: در سال جاری سهمیه اشتغال‌زایی برای نیازمندان هرمزگانی 7 هزار و 220 طرح با اعتباری بالغ‌ بر 204 میلیارد تومان پیش‌بینی‌ شده است که به‌صورت طرح‌های اشتغال‌زایی در بخش‌های خودکفایی، توان‌افزایی و کارانگیزی اجرا می‌شود.
‎وی از صاحبان صنایع، مشاغل و اصناف برای کمک به اشتغال مددجویان دعوت به همکاری کرد و گفت: کمیته امداد با هدف ایجاد انگیزه برای کارفرمایان و دفاتر کاریابی و فراهم کردن شغل برای خانوارهای تحت حمایت، بسته‌های تشویقی نیز در نظر گرفته است که مطابق آن برای مدت معین حق بیمه سهم کارفرما، توسط این نهاد، پرداخت می‌شود.
انتهای پیام/ح