خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلیس در چارچوب قانون با هنجارشکنی‌ها برخورد می کند

ایسنا | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 11:02
فرمانده نیروی انتظامی گفت: پلیس حافظ و پاسدار ارزشهاست و در چارچوب قانون با هرگونه هنجار شکنی برخورد خواهد کرد.
ناجا،فرمانده،پليس،ارزشهاست

فرمانده نیروی انتظامی گفت: پلیس حافظ و پاسدار ارزشهاست و در چارچوب قانون با هرگونه هنجار شکنی برخورد خواهد کرد.
به گزارش ایسنا ، سردار حسین اشتری در جلسه مشترک فرماندهان و مسئولان سپاه و ناجا اظهارداشت: اقدامات مشترک ناجا و بسیج در قرارگاه رمضان اثربخش بوده و بایستی سطح همکاری در زمینه های مختلف گسترش پیدا کند.
وی تصریح کرد: پلیس حافظ و پاسدار ارزشهاست و در چارچوب قانون با هرگونه هنجار شکنی برخورد می کند.
براساس گزارش سایت پلیس، فرمانده ناجا از اجرای برنامه های ایجابی بسیج و نیز حمایت های بی دریغ سردار سرلشکر "سلامی" فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تقدیر کرد.
انتهای پیام