خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توان ایستادگی در برابر آمریکا از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 12 بهمن 1397 - 15:48
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه گفت: انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی به همراه آورد و امروز توان ایستادگی در برابر آمریکا از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در ایران است.
اسلامي،آمريكا،انقلاب،ايران،جمعه،امام،اروميه،قريشي،حجاب،شكست، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، حجت‌الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ارومیه که در مصلای بزرگ امام خمنی (ره) این شهر اقامه شد ضمن توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی به بر شماری اهمیت بزرگداشت ایام الله دهه فجر پرداخت و اظهار داشت: امروز در چهل سالگی انقلاب اسلامی قدرت و اقتدار نظام اسلامی از همه دوره‌ها بیشتر است.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی به همراه آورد و امروز توان ایستادگی در برابر آمریکا از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در ایران است.
امام جمعه ارومیه گفت: سر فرو نیاوردن در مقابل فشارهای اقتصادی و سیاسی آمریکا و هم پیمامانش در دوران جنگ و تحریم عزت ملت ایران را روز افزون کرده است هم چنانکه در دهه اخیر نیز تلاش آمریکا برای قطع نفوذ ایران در منطقه به شکست انجامیده است.
قریشی اظهار داشت: تلاش آمریکا برای قطع نفوذ ایران در سوریه تنها نمونه کوچکی از خفت آمریکا در مقابل انقلاب اسلامی ایران است که اخیراً مجبور به عقب نشینی و فرار از سوریه نیز شدند.
وی با بزرگداشت چهل سالگی انقلاب اسلامی و سالروز ورود تاریخی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی به میهن تصریح کرد: حضور در راهپیمایی 22 بهمن مشت محکمی دوباره‌ای بر دهان آمریکا و نشانه ایستادگی مردم ایران بر آرمان‌های انقلاب اسلامی است و 22 بهمن 97 آمریکا دوباره شکست دیگری را مقابل ملت ایران تجربه خواهد کرد.
امام جمعه سمنان: جمهوری اسلامی ایران آمریکا را به ذلت کشانده است
آل‌هاشم: آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند
امام جمعه شهرکرد: آمریکای عربده‌کش‌ امروز در حال شکست و نابودی‌ است
امام جمعه ارومیه از تولید آثار فاخری همچون مختار تقدیر کرد و چنین آثاری را نشانه تعهد به مبانی اسلام و انقلاب دانشت و با انتقاد از بی‌توجهی به هنر متعهد اسلامی گفت: جشنواره فیلم فجر باید محل تقدیر از هنرمندان مؤمن و متعهد باشد اما اکنون این هنرمندان از حضور در چنین جشنواره‌ای ابراز اکراه می‌کنند.
قریشی با تأکید بر اهمیت حفظ و ترویج حجاب در جامعه خاطرنشان کرد: وضعیت نامناسب حجاب و ابتذال در پوشش آن هم در چنین جشنواره‌هایی پذیرفتنی نیست چراکه وقتی یک هنرمند شناخته شده به موضوع حجاب می‌تازد و به آن توهین می‌کند به نهادینه شدن بی‌حجابی کمک می‌کند.
انتهای پیام/ ع