خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی نیروهای یمنی به فرودگاه «ابها» در عربستان

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 07:38
نیروهای مقاومت یمن موفق شدند مجددا فرودگاه ابها در عربستان را هدف قرار دهند.
فرودگاه،يمن،عمليات،هدف

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، نیروهای مقاومت یمن موفق شدند مجددا فرودگاه ابها در عربستان را هدف قرار دهند.
«یحیی سریع» سخنگوی ارتش یمن این حمله را تایید کرده و اعلام کرد که حمله پهپادی به ترمینال ورودی فرودگاه ابها صورت گرفته است و عملیات ناوبری هوایی این فرودگاه را مختل کرده است.
یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اوایل روز یکشنبه نیز با پهپادهایی از نوع «قاصف k۲» اهدافی نظامی در فرودگاه نجران واقع در جنوب عربستان سعودی را هدف قرار داده بود.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد، در عملیات اول بامداد روز یکشنبه، اتاق‌های کنترل از راه دور پهپادها در فرودگاه نجران و در عملیات دوم آشیانه پهپادها و دیگر مواضع نظامی مورد هدف بود.