سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سپاه موضوع محرومیت زدایی مناطق محروم را در دستور کار دارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 07 مرداد 1398 - 00:00
بجنورد- جانشین فرمانده قرارگاه ثامن‌الائمه سپاه پاسداران گفت: سپاه موضوع محرومیت زدایی مناطق محروم را در دستور کار دارد.
سپاه،قرارگاه،محروميت،زدايي،حسن،جهيزيه،آستان

به گزارش خبرنگار مهر، مجیدرضا حسن زاده بعدازظهر یک شنبه در آیین اهدای ۱۲۷ جهیزیه به نوعروسان خراسان شمالی اظهار کرد: قرارگاه ثامن‌الائمه سپاه علاوه بر امور امنیتی و محافظت از مرزهای کشور به موضوع محرومیت زدایی مناطق محروم توجه جدی دارد.
حسن زاده افزود: سپاه پاسداران با کمک آستان قدس توانسته با اقداماتی که در جهت محرومیت زدایی مناطق محروم و روستایی انجام داده، از مهاجرت بسیاری از روستاییان جلوگیری کند.
وی بیان کرد: علاوه بر سپاه و آستان قدس، کمیته امداد نیز در بحث محرومیت زدایی تلاش های قابل توجهی داشته به طوری که طی ۱۵ ماه گذشته این سه نهاد دو هزار و ۵۰۰ جهیزیه برای نوعروسانی که به لحاظ مالی مشکل داشتند، فراهم کرده اند.
جانشین قرارگاه ثامن‌الائمه سپاه گفت: خدمت به مردم یکی از مهم ترین آموزه های دین مبین اسلام و اهل بیت (ع) است، بنابراین ضرورت دارد مورد توجه قرار دهیم.
حسن زاده در ادامه به اقدامات انجام شده در دهه کرامت امسال اشاره کرد و افزود: در این مدت ساخت پنج هزار و ۲۵۲ واحد مسکونی برای نیازمندان کلنگ زنی شد.
وی ساخت شبکه آبرسانی، سدهای کوچک و آموزش‌های کشاورزی را از دیگر اقدامات قرارگاه ثامن‌الائمه سپاه اعلام کرد.