بیتوجهی به فرهنگ و هنر، بیتوجهی به روح افراد جامعه است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فرهنگ و هنر هویت و شناسنامه ایران و ایرانی است. اگر فرهنگ را از دست دهیم، هویتمان نیز از دست میرود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فرهنگ و هنر هویت و شناسنامه ایران و ایرانی است.
اگر فرهنگ را از دست دهیم، هویتمان نیز از دست میرود.
به گزارش ایسنا منطقه خلیج فارس، سیدعباس صالحی در نشستی با اهالی فرهنگ و هنر و رسانه استان هرمزگان عنوان کرد: برخی از جوامع چنین نسبتی با فرهنگ و هنر ندارند اما هنر و فرهنگ، روح ایران است.
بیتوجهی به این حوزه بیتوجهی به روح افراد جامعه است.
او با اشاره به این که سایر حوزههای اجتماعی بیش از گذشته به فرهنگ و هنر نیازمندند، ادامه داد: فعالیتهای فرهنگی و هنری در جامعه نشاط را به ارمغان میآورد.
صالحی بیان کرد: طبق چشماندازی که برای صنعت گردشگری برنامهریزی شده، ورود ١٠میلیون گردشگر بهصورت سالانه به استان هرمزگان پیشبینی شده است.
تحقق این چشمانداز بدون توجه به فرهنگ و هنر امکانپذیر نیست.
هر چه افق پیش روی کشور برای گردشگری بیشتر باشد، توجه بیشتر به فرهنگ و هنر ضروری است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که فرهنگ و هنر به دلیل کمک به اشتغالزایی در جامعه توجه بیشتری میطلبد، خاطرنشان کرد: این حوزه باید توسط مسئولان حکومتی جدی گرفته شود.
برای مثال یکمیلیون و ٥٠٠ هزار نفر فارغالتحصیل بیکار در حوزه فرهنگ و هنر وجود دارد.
ما مدیون فرهنگ و هنر هستیم اما شرایط خوبی برای فارغالتحصیلان این رشتهها نداریم.
صالحی با اشاره به این که حوزه فرهنگی، حوزه اقتصادی نیز به شمار میآید، افزود: اقتصاد و فرهنگ در کنار یکدیگر برای جامعه بسیار ضروری است.
او با بیان این که تولید محتوای صنعتی در جهان قابل توجه است، ادامه داد: برای مثال طبق اشاره رئیس انجمن مد و لباس استان هرمزگان حدود ٥٠٠ هزار نفر در حوزه مد و لباس مشغول به کار هستند.
٦٧درصد صنعت مد خلاق به حوزه فرهنگی مربوط است.
صالحی با اشاره به این که فرصتهای شغلی مناسبی در استان هرمزگان وجود دارد، خاطرنشان کرد: طی این سفر فراهمآوری شرایط برای پیشرفت زیرساختهای فرهنگی و هنری صورت گرفت.
هرمزگان با توانمندی و قابلیت و همچنین توجه ویژه استاندار خود میتواند قدمهای خوبی در راستای فعالیتهای فرهنگی و هنری بردارد.
وی افزود: مقرر شده که تعدادی از بانکها و نیز صندوق کارآفرینی امید وامهایی را برای فعالان هنر و فرهنگ اختصاص دهند.
صالحی با بیان این که ایده شبکه شهرهای خلاق شکل گرفته است، عنوان کرد: با تقویت نگاه فرهنگ و هنر همافزایی در این حوزه افزایش مییابد.
این مقام مسئول اظهار کرد: استان هرمزگان سیزدهمین استانی است که برای امضای تفاهمنامه توسعه فرهنگی به آن سفر کردهام که در ١٢ استان پیشین مبلغ ٨٠٠ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه فرهنگ آنها تخصیص یافت.
وی با اشاره به این که تمام توان خود را به کار میگیریم که دیگر شهر بدون سینما نداشته باشیم، ابراز کرد: طی این سفر نیز مقرر شد سینما امید استان ایجاد شود.
صالحی با بیان این که بازاریابی فرهنگ و هنر بسیار اهمیت دارد، ادامه داد: متأسفانه در برخی از انجمنها برای اهالی فرهنگ و هنر حتی میز و صندلی نیز کم است.
همچنین تقویت کسبوکارهای فرهنگی سبب ایجاد همدلی خواهد شد، همدلی در خصوص دغدغههای مشترک موجود در چنین شرایطی لازم و ضروری است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به دلیل فرهنگ غنی و رنگارنگ موجود در استان هرمزگان حفظ آن بسیار اهمیت دارد.
به گزارش ایسنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست ضمن ارائه پارهای از توضیحات در خصوص مشکلات موجود در عرصه فرهنگ و هنر و رسانه به برخی از سؤالات حضار پاسخ داد.
همچنین در پایان این نشست از استاد منصور نعیمی و استاد حسین پریش، پیشکسوتان فرهنگ و هنر استان هرمزگان قدردانی شد.
انتهای پیام