خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنبش ضدسرمایه داری فرانسه: اظهارات مکرون فریب افکار عمومی است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 06 مرداد 1398 - 23:13
فعالان جنبش ضدسرمایه داری فرانسه، اظهارات اخیر رئیس‌جمهور این کشور را فریب افکار عمومی دانستند.
فرانسه،ماه،امانوئل،اعتراضات،اظهارات،جنبش،شنبه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، فعالان جنبش ضدسرمایه داری و بخشی از طبقه سیاسی جامعه فرانسه، اظهارات اخیر امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور این کشور را فریب افکار عمومی دانستند.
مخالفان دولت فرانسه، مکرون را به خاطر غرور بیش از حد و بیان جملات تاسف آور و انتقاداتی که به خودش باز می‌گردد، فردی "فریبنده" علیه فرانسوی‌ها خواندند و به شدت او را مورد انتقاد قرار دادند.
رئیس‌جمهور فرانسه روز شنبه و پس از بازگشت از تونس در جمع مردم، مسافران و روزنامه نگاران در منطقه "وار" (محل کاخ و اقامتگاه تابستانی روسای جمهور فرانسه) خواستار "فروتنی" مردم در برابر مشکلات به ویژه اقتصادی شد!
به گزارش رسانه‌های فرانسوی، امانوئل مکرون که مایل است نشان دهد که از ۸ ماه بحران اخیر در این کشور درس‌های زیادی گرفته است گفت: فکر می‌کنم که این شش ماه گذشته (۸ ماه از اعتراضات مردمی جنبش ضد سرمایه داری می‌گذرد!)، چیز‌های زیادی وجود دارد که من به خوبی انجام نداده‌ام.
گاهی اوقات شما باید این کاستی‌ها را از من مطالبه کنید.
این اظهارات مکرون درست زمانی بیان شد که معترضان در شهر‌های مختلف از جمله پاریس سی و هفتمین شنبه اعتراضات را برپا کردند!
انتهای پیام/