ارتقای کیفیت آموزش های فنی اولویت دانشگاه فنی و حرفه ای است
اهواز - رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: ارتقای کیفیت آموزش های فنی، اولویت های ماست تا دوره هایی را بتوانیم برگزار کنیم که دانشجویان به راحتی وارد بازار کار شوند.

ابراهیم صالحی عمران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفهای یک دانشگاه مهارتی است و توسعه کمی و کیفی ما نیز وابسته به توسعه این دانشگاه است.
وی افزود: در حال حاضر بنا داریم تا سال ۱۴۰۴ حدود ۳۰ درصد دانشجویان ما در مراکز آموزش عالی در آموزشهای مهارتی نیز حضور داشته باشند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: سال گذشته کنکور برگزار نشد و جمعیت دانشجویان ما به دلیل عدم پذیرش در سال گذشته از ۲۰۰ هزار نفر به ۱۵۰ هزار نفر کاهش یافت.
وی عنوان کرد: امسال نیز ۱۸۰ هزار نفر در دانشکدههای خود اعلام ظرفیت کرده ایم که امید داریم تا مهرماه سال جاری تعداد پذیرش شدگان به ۲۰۰ هزار نفر برسد.
صالحی گفت: هیچ اصراری نیست که دانشجویان ما برای پشت میز نشینی تربیت شوند و در نهادهای دولتی استخدام شوند؛ اگر چه تعدادی از آنها میتوانند وارد بخشهای دولتی شوند اما باید فضا را برای ورود بیشتر دانشجویان به بازار کار فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: هدف عمده ما خود اشتغالی و کارآفرینی است به همین جهت به دنبال تغییر و تحول در برنامههای درسی هستیم.
وی افزود: برنامههای توانمند سازی برای ارتقای کیفیت آموزش برای اساتید دانشگاه در دستور کار است و ارزشیابی و نظارت دقیق روی ۱۷۳ دانشکده داریم.
صالحی بیان کرد: اکنون ۱۱۰ رشته کاردانی و ۶۰ رشته کارشناسی ناپیوسته داریم که بی شک به دنبال توسعه هستیم و امسال چهار رشته به این تعداد اضافه کرده ایم.
وی بیان کرد: با توجه به تحقیقات صورت گرفته حدود ۸۰ درصد دانش آموختگان رشتههای فنی و حرفهای وارد بازار کار شده اند.
وی بیان کرد: پروژههایی که در خوزستان اجرا میشود در زمینه توانمند سازی کارگاههای آموزش عالی در این استان است و بخشی از منابع ملی و بخشی دیگر نیز استانی است که در قالب تفاهم نامهای امضا شد.
صالحی عمران اظهار کرد: اعتبارات ما در طول سال حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است و تنها ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان میتوانیم در زمینه بازسازی و نوسازی کارگاهها هزینه کنیم.
وی گفت: عدم شناخت آموزشهای مهارتی و عدم راهنمایی و هدایت تحصیلی مناسب در آموزش و پرورش وجود دارد و همین امر دانش آموزان را به جای این که به سمت رشتههای فنی هدایت کنند به سمت رشتههای نظری سوق میدهند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: افزایش تعداد دانشگاه در این شرایط مناسب نیست و باتوجه به حضور چهار هزار دانشجو در دانشگاه فنی و حرفهای استان خوزستان پیش بینی شده تا مهر ۹۸ تعداد سه هزار و ۸۰۰ دانشجو داشته باشد.
وی ادامه داد: میتوانیم با افزایش امکانات رفاهی از شهرهای دیگر دانشجو جذب کنیم و نیاز نیست در هر شهری یک دانشگاه تأسیس شود.
صالحی عمران در پایان تأکید کرد: نباید بودجهها و هزینههای ملی دولت را تنها صرف توسعه زیر ساختها کنیم.