خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش۱۷ درصدی جمعیت وحوش در مناطق حفاظت شده استان همدان

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 دی 1397 - 12:36
همدان - معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان از پایان سرشماری زمستانه و افزایش ۱۷ درصدی تعداد وحوش در مناطق حفاظت شده استان خبر داد.
همدان،مناطق،حفاظت،سرشماري

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی محیط زیست همدان، مهدی صفی خانی گفت: سرشماری وحوش از یکم تا هجدهم دی ماه در مناطق حفاظت شده خانگرمز، لشگردر، گلپرآباد، ملوسان، آلموبلاغ، شراء و دیگر مناطق تیراندازی و شکار ممنوع استان همدان انجام شد.
صفی خانی اظهار کرد: طی فرایند سرشماری، گونه های شاخص پستانداران از جمله قوچ و میش و کل و بز شمارش شده و آمار به دست آمده با آمار سرشماری های گذشته مقایسه شد.
وی گفت: نتایج این سرشماری در تصمیم گیری های حفاظت از مناطق تحت مدیریت، موثر خواهد بود.
وی اضافه کرد: با پایان سرشماری در مناطق حفاظت شده استان همدان، نتایج بدست آمده نشان از افزایش ۱۷ درصدی وحوش در مناطق حفاظت شده داشت.
صفی خانی گفت: استان همدان دارای ۶ منطقه حفاظت شده و ۱۲ منطقه شکار ممنوع است.