تصویب سه آئیننامه مرتبط با اعضای هیات علمی در دانشگاه تهران
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از تصویب سه آئیننامه استاد مشاور فرهنگی، استاد مشاور انجمنهای علمی و استاد مشاور شاهد و ایثارگر در دانشگاه تهران به منظور افزایش نقش و تاثیرگذاری اساتید در بین دانشجویان خبر داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از تصویب سه آئیننامه استاد مشاور فرهنگی، استاد مشاور انجمنهای علمی و استاد مشاور شاهد و ایثارگر در دانشگاه تهران به منظور افزایش نقش و تاثیرگذاری اساتید در بین دانشجویان خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر مجید سرسنگی در نشست خبری که امروز در ساختمان معاونت فرهنگی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: خوشبختانه ما از سال تحصیلی ۹۷-۹۸ برنامههای فرهنگی دانشگاه را گسترش دادیم و این برنامهها با کیفیت بهتری برگزار میشود.
در واقع با وجود اینکه ما در حوزه فرهنگی با مشکلات مالی مواجه هستیم اما این موانع نتوانسته چالشی در اجرای برنامهها ایجاد کند.
بطوریکه تعداد برنامههای فرهنگی دانشگاه از ۴۵۰ برنامه به ۶۰۰ برنامه در سال ۹۷ افزایش پیدا کرده است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری دومین جشنواره فرهنگ در دانشگاه تهران گفت: اولین دور این جشنواره دو سال پیش برگزار شد.
در واقع به دلیل مشکلات مالی قرار است این برنامه هر دو سال یکبار برگزار شود و برنامه امسال نیز در آبانماه جاری برگزار میشود و علاقمندان تا ۳۰ مهر ماه فرصت دارند مستندات خود را ارسال کنند.
دکتر سرسنگی همچنین توجه به اخلاق حرفهای را یکی دیگر از مهمترین برنامههای حوزه فرهنگی دانشگاه تهران عنوان کرد و گفت: این برنامه یکی از سه برنامه توسعه دانشگاه تهران به شمار میرود و ما برای ترویج آن از ابتدا یک دبیرخانه دائمی دایر کردیم و این دبیرخانه مدتها است که کار خود را شروع کرده است و برجستهترین اساتید دانشگاهی در عرصه اخلاق فعالیتهای مختلفی از جمله پژوهشهای علمی در این عرصه را انجام میدهند.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران از تدوین نظام نامه اخلاق حرفهای در دانشگاه تهران خبر داد و گفت: این نظام نامه همه مسائل مرتبط با اخلاق را در بر گرفته است که حمایت معنوی دانشجویان، توجه به انجام وظایف اساتید، تکلیف دانشجویان در برابر دانشگاه، تکلیف دانشگاه در برابر دانشجویان، توجه به کدهای رفتاری و پوششی دانشجویان از جمله موارد مورد توجه در بحث اخلاق حرفهای است.
به گفته وی البته در دبیرخانه اخلاق حرفهای دانشگاه تهران ادبیات مختلفی از جمله تالیف کتب، مصاحبه با اساتید و ...
در حوزه اخلاق حرفهای انجام میشود و ما نشستها و همایشهای مختلفی در سطح مدیران، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان را برگزار میکنیم که همایش ملی اخلاق حرفهای در ۲۶ آذر امسال برگزار میشود و افراد تا ۳۰ مهر فرصت دارند مقالات مرتبط با این حوزه را ارسال نمایند.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران همچنین از تصویب سه آئیننامه مرتبط با اعضای هیات علمی در این دانشگاه خبر داد و گفت: یکی از این آئیننامهها به حوزه مشاور فرهنگی اعضای هیات علمی مرتبط میشود و تحت این موضوع اعضای هیات علمی در برنامههای فرهنگی نقش مشاوره ایفا میکنند.
ضمن اینکه ما آئیننامهای تحت عنوان استاد مشاور در انجمنهای علمی تصویب کردیم که بر اساس آن در هر گروه آموزشی حداقل یک استاد به عنوان استاد مشاور حضور دارد و آئیننامه سوم نیز مربوط به استاد مشاور شاهد و ایثارگر است که بر این اساس اعضای هیات علمی در هر دانشکده و پردیس حداقل ۵ و حداکثر ۲۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر را تحت پوشش خود قرار میدهد تا بتواند مشکلات آنها را بررسی و در نهایت پیگیری کند.
به گفته وی دانشگاه تهران تلاش دارد با تدوین آئیننامهها و برنامههای مختلف نقش اعضای هیات علمی و حضور آنها در بین دانشجویان به منظور تاثیرگذاری بیشتر را افزایش دهد.
دکتر سرسنگی در خصوص برگزاری مناظرات دانشجویی در دانشگاه تهران نیز گفت: اولین دوره این برنامه در سال تحصیلی جدید با همکاری جهاد دانشگاهی برگزار میشود و تلاش ما این است که این مناظرات را از سطح ملی به سطح بینالمللی برسانیم و برگزیندگان مناظرات دانشجویی بتوانند با برگزیدگان مناظرات کشورهای دیگر به رقابت بپردازند.
وی همچنین در خصوص برنامه دانشگاه تهران با عنوان سامان بخشی و اجرای مد کد نیز گفت: در دنیای مسابقات بین دانشجویی برنامهای تحت عنوان دادگاههای ساختگی وجود دارد که بر اساس آن پروندههای حقوقی به صورت ساختگی بین دانشجویان بررسی میشود و دانشجویان در خصوص آن پروندهها ابراز نظر میکنند که این برنامه نیز از امسال در دانشگاه تهران اجرایی میشود.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران در خصوص نقش دانشگاه برای حل مشکلات اجتماعی نیز گفت: ما در این زمینه شورای خوشههای اجتماعی را به منظور بررسی مشکلات اجتماعی با حضور ۲۰ نفر از استادان شاخص تشکیل دادیم تا این افراد بتوانند مسائل و مشکلات را با دقت رصد کنند و در نهایت راهکارهایی برای حل مسائل پیدا کنیم.
دکتر سرسنگی در پایان از برنامه دانشگاه تهران در حوزههای رفاهی و ساخت بزرگترین مجتمع فرهنگی، رفاهی و ورزشی تهران در «دانشگاه تهران» خبر داد و گفت: در این مجتمع تلاش داریم امکاناتی نظیر تئاتر، سینما، نمایشگاههای تجسمی، فضاهای گفتوگو، سخنرانی، کارگاههای آموزشی، استخر و سایر امکانات رفاهی وجود داشته باشد و این طرح در حال حاضر به تصویب هیات رئیسه دانشگاه رسیده است و در مرحله اجرا قرار دارد.
ضمن اینکه دانشجویان دانشگاه تهران از مهر ماه سال جاری میتوانند از سینما تک این دانشگاه نیز که در سالن ناصرخسرو دانشگاه برگزار میشود نیز استفاده کنند.
انتهای پیام