خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واحدهای مالکیت فکری دانشگاه‌های علوم پزشکی راه اندازی شد

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 06 مرداد 1398 - 12:55
در مراسمی با حضور وزیر بهداشت، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری، دفاتر و واحدهای مالکیت فکری در ۱۰ کلان منطقه آمایشی کشور به طور همزمان راه اندازی شد.
ثبت،فناوري،وزارت،اختراعات،مالكيت،فكري

در مراسمی با حضور وزیر بهداشت، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری، دفاتر و واحدهای مالکیت فکری در ۱۰ کلان منطقه آمایشی کشور به طور همزمان راه اندازی شد.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، در مراسمی با حضور وزیر بهداشت، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاون مالکیت فکری وزارت دادگستری، دفاتر و واحدهای مالکیت فکری در ۱۰ کلان منطقه آمایشی کشور به طور همزمان راه اندازی شد.
این دفاتر و واحدها با کمک و مشارکت وزارت دادگستری، قوه قضاییه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای تسهیل ثبت اختراعات، نوآوری ها و فناوری های دانشمندان، محققان، اساتید و دانشجویان علوم پزشکی ایجاد شده است.
متاسفانه ایران در سال های گذشته در بین کشورهای دنیا، جایگاه مناسبی در ثبت اختراعات نداشته است و در سال ۲۰۱۸ در ایران، ۱۸۰ اختراع ثبت شده است.
جایگاه ایران در حوزه فناوری از سال ۲۰۱۵ از رتبه ۷۸ جهانی به رتبه ۶۱ در سال ۲۰۱۸ رسیده است اما ایران از نظر شاخص ثبت اختراع، جایگاه مناسبی نداشته است.
وضعیت ثبت اختراعات در کشور نشان می دهد که تعداد ثبت اختراعات از ۲۶۲ مورد در سال ۷۷ به ۲۸۵۱ مورد در سال ۹۳ افزایش یافته است.
انتهای پیام/