سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حج امسال بدون پرواز عربستانی و با اهتمام کامل پرواز‌های ایرانی/ حاجیان ایرانی از ۲۶ مرداد باز می‌گردند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 06 مرداد 1398 - 07:51
حج امسال بدون حضور پرواز‌های عربستانی و با اهتمام و همبستگی تمام پرواز‌های ایرانی مرحله اول خود یعنی رفت به سرزمین وحی را موفق به پایان می‌رساند.
نفر،اعزام،زائر،جده،مدينه

وی با اشاره به اتمام پرواز‌های رفت حج تمتع در شهر کرمان گفت: ۳ هزار و ۷۰۶ نفر به مدینه اعزام شده‌اند.
سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه پرواز‌های رفت یزد، تبریز، اهواز، بیرجند، رشت، زنجان، ساری، کرمانشاه، زاهدان، بندرعباس و بوشهر به اتمام رسیده است گفت: یزد تا به امروز ۳ هزار و ۸۹۷ نفر زائر اعزام کرده و تبریز هم ۱ هزار و ۲۴۱ نفر زائر به مدینه اعزام کرده است.
بیشتر بخوانید: جابجایی ۵۲ هزار زائر با ۲۰۹ پرواز در طول ۳۳ روز
اصغر زاده با اشاره به اینکه ۴ هزار و ۳۹۳ نفر از اهواز و ۲ هزار و ۵۰۰ نفر هم از بیرجند به مدینه اعزام شده‌اند بیان کرد: ۴۸۷ نفر از رشت و ۱ هزار و ۵۵۶ نفر هم از زنجان و ۴ هزار و ۲۵۵ نفر هم از ساری به مدینه اعزام شده‌اند.سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه پرواز‌های رفت همدان، ارومیه و هزار و ۵۰۰ زائر به جده اعزام کرده و شیراز هم ۲ هزار و ۴۹۷ نفر زائر را به جده اعزام کرده که همچنان ادامه دارد.
اصغر زاده بیان کرد: بوشهر هم ۹۴۳ نفر زائر به جده اعزام شده و در بندر عباس هم ۱ هزار و ۱۵۵ نفر به جده اعزام شده است.
اوج گیری ۲۴۵ پرواز به آسمان جده / ۱۴ مرداد زمان بازگشت حاجیان ایرانی
سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه تا به امروز ۶۰ هزار و ۲۸۴ زائر به مدینه و جده اعزام شده است، گفت: تا به امروز ۲۴۵ پرواز انجام شده که ۷۴ درصد از آن‌ها بدون تاخیر بوده است.
میانگین تاخیر پرواز حجاج ۱۶ دقیقه بوده است.
وی افزود: خوشبختانه کشور عربستان در انجام پروازهای حج همکاری بسیار زیادی انجام داده و در نشست و برخاست هواپیما ها بسیار همکاری می کند.