خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه جهانی کشتی رسما اعلام کرد: کمیل قاسمی طلای المپیک 2012 را گرفت

تسنیم | ورزشی | شنبه، 05 مرداد 1398 - 18:33
اتحادیه جهانی کشتی رسما اعلام کرد که با مثبت شدن دوپینگ آرتور تایمازوف، مدال طلای المپیک 2012 لندن به کمیل قاسمی می‌رسد.
مدال،تايمازوف،برنز،طلا،المپيك،كشتي،بلال

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از بخش فارسی سایت اتحادیه جهانی کشتی، کمیسیون انضباطی کمیته بین المللی المپیک نظرش را در مورد آرتور تایمازوف ازبکستانی ارائه کرد و اعلام داشت او در تست مجدد نمونه دوپینگ مربوط به المپیک 2012 لندن، مردود شده است.
تایمازوف به دلیل استفاده از ماده ممنوعه دهیدروکلرمتیل تستوسترون، دوپینگش مثبت شده است.
کشتی‌گیر ازبک در مسابقات وزن 120 کیلوگرم کشتی آزاد به مدال طلا دست یافته بود و با حذف او از جدول مدال‌ها، کمیل قاسمی از ایران برنده جدید مدال طلا خواهد بود، بلال ماخوف از روسیه نیز به عنوان برنده مدال نقره باقی ماند و ترول دلاگنف از آمریکا نیز جدیدا صاحب مدال برنز می شود.
ترتیب مدال آوران المپیک به ترتیب زیر می شود:
مدال طلا: کمیل قاسمی از ایران
مدال نقره: بلال ماخوف از روسیه
مدال برنز: ترول دلاگنف از آمریکا
مدال برنز: دولت شابانبای از قزاقستان
ممکن است تایمازوف طی 21 روز نسبت به تصمیم کمیسیون اخلاق IOC درخواست فرجام خواهی کند.
پس از این تاریخ اتحادیه جهانی کشتی نیز محرومیت این ورزشکار را اعلام می کند.
انتهای پیام/