خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیین مذهبی ارامنه در «قره کلیسا»

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها، تصویری | شنبه، 05 مرداد 1398 - 18:26
ارامنه هر ساله در «قره کلیسا» یا کلیسای «تادئوس مقدس»، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره یکی از حواریون حضرت عیسی(ع) به نام تادئوس یا طاطائوس، مراسم مذهبی از جمله آئین مذهبی «باداراک» یا «عشای ربانی» سالانه به مدت ۳ روز برگزار می‌کنند. این مراسم امسال از سوم تا پنجم مردادماه ۱۳۹۸ برگزار شد و علاوه بر ایران، از ارامنه کشور ارمنستان نیز در این مراسم شرکت کردند. این کلیسا در شمال غرب ایران در استان آذربایجان غربی در شهرستان چالدران و در روستای قره کلیسا واقع شده است.
كليسا،ارامنه،قره،مذهبي

آیین مذهبی ارامنه در «قره کلیسا»
ارامنه هر ساله در «قره کلیسا» یا کلیسای «تادئوس مقدس»، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره یکی از حواریون حضرت عیسی(ع) به نام تادئوس یا طاطائوس، مراسم مذهبی از جمله آئین مذهبی «باداراک» یا «عشای ربانی» سالانه به مدت ۳ روز برگزار می‌کنند.
این مراسم امسال از سوم تا پنجم مردادماه ۱۳۹۸ برگزار شد و علاوه بر ایران، از ارامنه کشور ارمنستان نیز در این مراسم شرکت کردند.
این کلیسا در شمال غرب ایران در استان آذربایجان غربی در شهرستان چالدران و در روستای قره کلیسا واقع شده است.
۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۸:۲۴