خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمارستان 320 تختخوابی موقوفه اردبیل احداث می‌شود

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 05 مرداد 1398 - 18:10
استاندار اردبیل گفت: بیمارستان 320 تختخوابی موقوفه اردبیل با رفع مشکلات احداث می‌شود.
اردبيل،استان،توسعه،وقف،امامزاده،فرهنگ،اوقافي،اوقاف

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنامجو بعد از ظهر امروز در بازدید از امامزاده صالح(ع) اردبیل اظهار داشت: با توجه به اهمیت توسعه فرهنگ وقف و نیز نقش مهم آن در زندگی مردم و بطن جامعه باید به این مسئله در جامعه توجه بیشتری داشت و این امر را به یک فرهنگ نهادینه تبدیل کنیم.
وی با اشاره به این که خوشبختانه در استان اردبیل شاهد توسعه و پیشرفت وقف در همه عرصه‌ها هستیم بیان کرد: با بازدیدهای میدانی و برگزاری جلسات متعدد با این محور درصدد هستیم مشکلات طرح‌های اوقافی استان را در کم‌ترین زمان ممکن برطرف کرده و شاهد اتمام پروژه‌ها باشیم.
استاندار اردبیل گفت: از جمله این موارد می‌توان به احداث سردرب امامزاده در سمت سی متری و داخل فضای سبز و رفع موانع و مشکلات در خصوص احداث بیمارستان 320 تختخوابی اشاره کرد که بدون شک با اجرای این پروژه‌های اوقافی در استان گام بزرگی در توسعه فرهنگ وقف در استان برداشته خواهد شد.
بهنامجو ضمن تشکر از زحمات مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان نیز تصریح کرد: خدمات شایسته این همکار در توسعه و فرهنگ‌سازی وقف شایسته تقدیر و قدردانی است و بدون شک خروجی‌های آن نیز به زودی مشهود خواهد بود.
حجت‌الاسلام مهدی ستوده ، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل نیز در ادامه با تشکر از زحمات و حمایت‌های استاندار اردبیل و مسئولان مربوطه در این امر گفت: امیدواریم اقدامات لازم در راستای توسعه و تملک اطراف امامزاده صالح(ع) هر چه سریع انجام شود تا برنامه‌های فرهنگی عظیم و خدمات رسانی هرچه بهتر به زائرین فراهم آید.
انتهای پیام/ ع