خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرصتی برای آزمون و خطا نداریم/ دوری از حزب‌گرایی و مسائل حاشیه‌ای

مهر | استان‌ها | شنبه، 05 مرداد 1398 - 16:23
همدان-سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا بابیان اینکه فرصتی برای آزمون و خطا نداریم و باید حزب‌گرایی و مسائل حاشیه‌ای را کنارگذاشته و به کار بیندیشیم، گفت: تلاش ها بر سلامت جامعه متمرکز است.
دانشگاه،نهاد،رهبري،كشور،تمدن،فضاي،انقلاب،علمي،رفتار،پزشكي،عل ...

به گزارش خبرنگار مهر، رشید حیدری مقدم ظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه مسئولین دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا اظهار داشت: با توجه به شرایط خاص کشور باید تلاش خود را در انسجام و یکرنگی ساختار جامعه به‌کار گیریم چرا که با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند در جنگی تمام عیار قرار داریم وحدت و همدلی نقش مؤثری در خنثی کردن این جنگ دارد.
وی بابیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی وظایف گسترده‌ای دارد و نزدیک به ۱۵ هزار کارمند در بخش‌های مختلف دانشگاه فعالیت می‌کنند، گفت: این بر گستردگی و سنگین‌تر شدن وظایف این مجموعه می‌افزاید.
سرپرست دانشگاه ابن‌سینا با بیان اینکه امیدواریم نیروهای مؤثری از این دانشگاه برای کشور تربیت کنیم، عنوان کرد: برنامه و هدف نهاد رهبری تمام و کمال در دوره حجت‌الاسلام فاطمی پور مسئول قبلی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان اجرا می‌شد و هیچ اختلاف عقیده‌ای وجود نداشت و امیدواریم روند نظم و وحدتی که در این دوره بود در دوره‌های بعد نیز تداوم یابد.
وی با اشاره به اینکه حجت الاسلام کاظمی نیروی دانشگاهی است و ۵ سال در دانشگاه علوم پزشکی فعالیت‌های ارزنده‌ای داشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط دانشگاه، فرصت هیچ‌گونه چالش نداریم و باید همه تلاش خود را بر سلامت جامعه متمرکز کنیم.
حیدری مقدم مسئول نهاد رهبری را پدر معنوی دانشگاه عنوان کرد و گفت: نباید دچار خودسانسوری شویم چراکه همه دانشجویان مانند فرزندان ما هستند و خوب یا بد عملکرد آنها به ما مربوط است اما باید در نقد، رویکردی پدرانه داشته باشیم.
وی بابیان اینکه مسائل دانشگاه از خانه بهداشت تا ستاد به نهاد رهبری مربوط است و گستره فعالیت‌ها هیچ‌یک از دامنه نهاد جدا نیست و از آنجا که هیچ فرصتی برای آزمون و خطا در کشور نداریم باید حزب‌گرایی و مسائل حاشیه‌ای را کنار گذاشته و فقط به کار بیندیشیم؛ گفت: هر موضوعی در نهاد رهبری و دانشگاه به هر دو طرف مربوط می‌شود و نه هیچ‌کس دیگر و امید است این رویه تعاملی به عاقبت نیک امور در کشور منجر شود.
دانشگاه‌ها به قله تمدن اسلامی نزدیک تر شده‌اند
معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه مسئولین نهاد باید منشأ وحدت و همدلی باشند، اظهار داشت: دانشگاه‌های کشور پیشرو و بالنده هستند و در شرایطی که دشمن سخت‌ترین محدودیت‌ها را ایجاد کرده دانشگاه‌ها روز به روز پیشرفت کرده و به قله تمدن نوین اسلامی نزدیک تر می‌شوند.
حجت‌الاسلام علی تقوی با بیان اینکه توکل به خدا تنها عاملی است که می‌تواند به ما کمک کند به اهداف نزدیک تر شویم، عنوان کرد: ۴۰ سال گذشت و گام نخست انقلاب را برداشتیم و هیچ کاری نبود که دشمن بتواند انجام دهد و نداده باشد و هیچ ابایی از کشتار میلیونی انسان‌ها نداشته و ندارند.
معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری گفت: در این نظام مقدس همه پایه‌ها و شرافت کشور بر ایستادگی در برابر دشمن مستقر است و این رشد علمی که امروز در دانشگاه می‌بینیم و برخورداری از رتبه ششم داروسازی دنیا جلوه‌ای از آن است در همین تحریم‌ها و سختی‌ها رخ داده و همه اینها با توکل به خدا و همدلی و صمیمیت اتفاق خواهد افتاده و باید در تداوم آن با همدلی و صمیمیت و عقلانیت و منطق پیش رویم.
رئیس دفاتر نهاد رهبری در استان همدان نیز اظهار داشت: انقلاب فرصتی فراهم کرد تا معارف دینی در جامعه هم تقویت و هم تبیین عاقلانه و منطقی شود و اگر تعامل و همکاری در فضای نهاد و دانشگاه بیشتر شود فضای دانشگاه به جنگ و تقابل نمی‌انجامد بلکه وحدت و پیشروی در اهداف جایگزین می‌شود.
وابستگی‌ها به جناح و حزب نمی‌تواند ملاک انقلابی گری باشد
حجت الاسلام عباسی افزود: انقلاب اسلامی فضای جهانی دارد و اگر غیر از این باشد نمی‌توانیم زمینه‌ساز ظهور حضرت حجت (عج) باشیم اما ملاک و معیار انقلابی و ارزشی بودن طبق فرمایش معصوم فقط اطاعت از خدا و تقوی داشتن است و وابستگی‌ها به جناح و حزب نمی‌تواند ملاک انقلابی گری باشد.
معاون اداری مالی نهاد دانشگاه‌های آزاد کشور نیز در ادامه مراسم با اشاره به اینکه ما مدیون انقلاب و شهدا و جانبازانی هستیم که امروز به راحتی نفس هم نمی‌کشند، اظهار داشت: دانشگاه هم می‌تواند محل و هم زمان علم‌اندوزی باشد و تولید تفکر و اندیشه در آن اتفاق افتد و مساله در آن حل شود و به این جهت مکانی مقدس است و خدا را شکر که بخشی از عمر ما را در این مکان مقدس قرار داد.
حجت‌الاسلام مهدی فاطمی‌پور با بیان اینکه تنفس در چنین فضایی دارای الزاماتی است که باید رعایت شود، عنوان کرد: یکی از این الزامات، اخلاق است و ما بیش از افرادی که قدر این فضا را نمی‌دانند باید در کار و نقش اجتماعی و دیگر موقعیت‌ها این اخلاقیات را رعایت کنیم.
معاون اداری مالی نهاد دانشگاه‌های آزاد کشور ادامه داد: ما باید علمی رفتار کنیم و حرف غیر علمی و رسانه‌ای نزنیم و متأثر از آن حرف‌ها رفتار نکنیم، چرا که این رفتار علمی و اخلاقی نیست.
فعالیت سیاسی در فضای دانشگاه باید مبتنی بر اخلاق و رفتار علمی باشد
وی افزود: اگر جریانات سیاسی قصد بهره‌برداری از فضای دانشگاه داشته باشند باید مدیریت شود زیرا از هر حربه‌ای ممکن است برای مقاصد خود بهره ببرند و بر این اساس، فعالیت سیاسی در فضای دانشگاه باید مبتنی بر اخلاق و رفتار علمی باشد و قدردان فضا و جایگاهی که هستیم باشیم.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا نیز در این مراسم اظهار کرد: همه پیشرفت و آنچه امروز داریم مدیون نظام مقدس و جمهوری اسلامی ایران هستیم و این ثمره آن چیزی است که در تمدن اسلامی رخ داده است.
حجت‌الاسلام سعید کاظمی با بیان اینکه ما تمدن را در معارف اهل بیت تجربه کرده بودیم اما بهره‌ای از این تمدن نبود گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به جوانان فرموده‌اند دهه آینده از آن شماست و حراست از این تمدن نوپا وظیفه تک تک آحاد این ملت است.