خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستبند پلیس آبادان بر دستان ۵ سارقان قمه به دست

مهر | استان‌ها | شنبه، 05 مرداد 1398 - 15:42
آبادان - فرمانده انتظامی شهرستان آبادان از شناسایی و دستگیری ۵ سارق قمه به دست در آبادان خبر داد.
سرقت،سارقان،فقره،قمه،سرهنگ،متهمان،منزل

سرهنگ سید محسن نقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به وقوع چند فقره سرقت منزل و سرقت موبایل به وسیله زورگیری با قمه در برخی مناطق این شهرستان، موضوع شناسایی و دستگیری سارقان به صورت ویژه به مأموران انتظامی ابلاغ شد.
وی گفت: در این باره مأموران کلانتری ۱۱ ولیعصر با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق شدند باند ۵ نفره سارقان قمه به دست که در زمینه سرقت تلفن همراه و منزل فعالیت داشتند را شناسایی کنند.
سرهنگ تقی زاده افزود: سارقان یاد شده پس از هماهنگی با مرجع قضائی در یک عملیات ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۳ قبضه قمه، یک تیغه چاقو و مقداری آلات استعمال مواد مخدر کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان آبادان تصریح کرد: سارقان دستگیر شده دارای سوابق مزاحمت برای نوامیس مردم در تفرج گاه‌ها هستند.
سرهنگ تقی زاده با بیان اینکه متهمان در بازجویی‌های فنی پلیس، به ۷ فقره سرقت شامل ۳ فقره موبایل قاپی، ۴ فقره سرقت از منزل اعتراف کردند، یادآور شد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی روانه دادسرا شدند.