خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد صنایع وابسته به محصول گردو در اولویت قرار گیرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 05 مرداد 1398 - 13:13
همدان - استاندار همدان بابیان اینکه سیر و گردوی تویسرکان شهرت جهانی دارد و ظرفیت خوبی برای صادرات است، گفت: باید ایجاد صنایع وابسته به محصول گردو در اولویت قرار گیرد.
تويسركان،شهرستان،اقتصادي،شاهرخي،استاندار،همدان،دشمن،فعالان،ه ...

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی پیش از ظهر شنبه در سفری یک روزه راهی شهرستان تویسرکان شد و در ابتدای سفر از عملیات آغاز به کار پروژه چهار خطه جوکار تویسرکان به طول ۵ کیلومتر بازدید کرد.
استاندار همدان همچنین به اتفاق نماینده مردم شهرستان تویسرکان در مجلس و فرماندار تویسرکان از بیمارستان ولی عصر (عج) شهرستان تویسرکان کرد و در جریان وضعیت ساختمان در حال احداث حوزه نظام وظیفه سرابی تویسرکان نیز قرار گرفت.
بازدید از ساختمان حوزه علمیه امام حسن مجتبی (ع) شهرستان تویسرکان نیز از دیگر برنامه‌های استاندار همدان در سفر به تویسرکان بود و در ادامه بازدیدها نیز نشستی با فعالان اقتصادی این شهرستان برگزار شد.
استاندار همدان در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان تویسرکان و اعضای نمایندگی اتاق بازرگانی این شهرستان به سالروز عملیات مرصاد اشاره کرد و گفت: جوانان انقلابی تویسرکان نقش برجسته ای در عملیات غرورآفرین مرصاد داشتند.
دشمن با بیشترین تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی به دنبال فاصله انداختن بین مردم و حاکمیت بود اما به نتیجه نرسید سید سعید شاهرخی بابیان اینکه اتاق بازرگانی پل ارتباطی بین دولت و بخش خصوصی است و تا امروز عملکرد خوبی داشته است، گفت: دشمن با بیشترین تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی به دنبال فاصله انداختن بین مردم و حاکمیت بود اما به نتیجه نرسید.
شاهرخی با بیان اینکه در جنگ اقتصادی با دشمن فعالان اقتصادی خط شکن هستند و نقش تأثیرگذاری دارند به طوری که مانع عملیاتی شدن برنامه‌های دشمن شدند، گفت: مشکل واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل بررسی و رفع می‌شود و همه مدیران باید حمایت از تولید را در اولویت قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه تویسرکان ظرفیت‌های خوبی در حوزه اقتصادی دارد، گفت: ۳۳ هزار هکتار زمین کشاورزی و ۱۷۲ تن محصولات کشاورزی این شهرستان یک فرصت است.
استاندار همدان با بیان اینکه رویکرد ما توسعه کشاورزی علمی و از جمله توسعه گلخانه‌ها است، گفت: طی برنامه ریزی انجام شده قصد داریم ۱۸ هزار هکتار گلخانه را به ۲۱ هزار هکتار برسانیم و این هدف در سند راهبردی دیده شده است
شاهرخی با بیان اینکه سیر و گردوی تویسرکان شهرت جهانی دارد و ظرفیت خوبی برای صادرات است، گفت: باید ایجاد صنایع وابسته به محصول گردو در اولویت قرار گیرد.