خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعمیر واحدهای سیل‌زده لرستان چه زمانی تمام می‌شود؟

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 05 مرداد 1398 - 12:49
مدیرکل بنیاد مسکن لرستان گفت: 24 هزار و 500 قرارداد واحدهای سیل‌زده برای اخذ تسهیلات با بانک‌ها منعقد شده است.
واحد،بنياد،واحدهاي،مسكن،احداثي،لرستان،رضايي

مدیرکل بنیاد مسکن لرستان گفت: 24 هزار و 500 قرارداد واحدهای سیل‌زده برای اخذ تسهیلات با بانک‌ها منعقد شده است.
مسعود رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: پس از سیل در استان، 1961 روستا در قالب 44 هزار و 800 واحد مسکونی ارزیابی شد.
وی با بیان اینکه در ارزیابی‌های انجام شده 19 هزار واحد تعمیری بوده، ادامه داد: 13 هزار واحد نیز احداثی داشتیم که از این تعداد 11 هزار روستایی و 2000 شهری هستند.
رضایی با بیان اینکه 39 هزار و 86 واحد برای اخذ تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده‌اند، افزود: بانک‌ها همکاری خوبی داشتند و فراتر از وظایف اداری عمل کردند و مردم نیز پای کار بودند.
مدیرکل بنیاد مسکن لرستان تصریح کرد: 24 هزار و 500 قرارداد برای اخذ تسهیلات بانکی منعقد شده؛ در بحث بازسازی مردم محور کار هستند و اگر همکاری نکنند، کار عقب می‌ماند.
وی یادآور شد: کار تعمیر 14 هزار و 700 واحد سیل‌زده شروع و 10 هزار و 500 مورد تکمیل شده است؛ برنامه داریم تا پایان ماه جاری تعمیر واحدهای آسیب‌دیده در سطح استان به پایان برسد.
رضایی با اشاره به واحدهای احداثی در مناطق سیل‌زده گفت: برای این کار نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تا پایان سال جاری واحدهای احداثی نیز تمام شود.
مدیرکل بنیاد مسکن لرستان تأکید کرد: باز هم می‌گویم بازسازی، مشارکتی است و با مردم معنی پیدا می‌کند و خودشان نیز باید پای کار باشند.
بنیاد مسکن با تمام توان در کنار مردم بوده و اقدامات خوبی انجام داده‌ است.
انتهای پیام