خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش‌های مهارتی کلید اصلی توسعه اقتصادی

ایسنا | دانش و فناوری | شنبه، 05 مرداد 1398 - 12:49
رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای بر ضرورت توجه دولت و مسئولان بر تقویت آموزش‌های مهارتی در کشور تاکید کرد و گفت: توسعه این نوع آموزش‌ها در شرایط کنونی برای رشد اقتصادی ایران و به ویژه شتاب دهی به فرآیند تولید امری حیاتی است؛ چرا که  این نوع آموزش‌ها زمینه لازم را برای ایجاد مزیت‌های رقابتی و استفاده بهینه از مزیت‌های نسبی فراهم می‌کند و راه را به سوی توسعه اقتصادی می‌گشاید.
فني،توسعه،اقتصادي،حرفه،دانشگاه،آموزش،كشور،مهارتي،تاكيد،توليد ...

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای بر ضرورت توجه دولت و مسئولان بر تقویت آموزش‌های مهارتی در کشور تاکید کرد و گفت: توسعه این نوع آموزش‌ها در شرایط کنونی برای رشد اقتصادی ایران و به ویژه شتاب دهی به فرآیند تولید امری حیاتی است؛ چرا که این نوع آموزش‌ها زمینه لازم را برای ایجاد مزیت‌های رقابتی و استفاده بهینه از مزیت‌های نسبی فراهم می‌کند و راه را به سوی توسعه اقتصادی می‌گشاید.
به گزارش ایسنا، دکتر ابراهیم صالحی عمران بر ضرورت توجه به رشته‌های مهارتی در کشور تاکید کرد و گفت: در سالی که با رهنمود های عالمانه مقام معظم رهبری به عنوان سال" رونق تولید" نامگذاری شده است، توسعه و بسط آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی با همت والا و بی شائبه همه دست اندر کاران این عرصه محقق خواهد شد.
بی تردید تلفیق دانش با مهارت و خلاقیت برای جوانان این مرز و بوم زمینه ساز اشتغال مولد و پایدار توام با کار آفرینی، تاثیرمهمی در رشد و توسعه اقتصادی و توانمند سازی منابع انسانی دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان متولی اصلی آموزش های عالی فنی و حرفه ای در کشور، رسالت اصلی آموزش مهارت های مورد نیاز بازار کار و تربیت نیروی کار ماهر و متخصص در بخش های مختلف صنعت، خدمات و کشاورزی را با ۱۵۰ هزار دانشجو در ۱۷۴ دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای در ۱۱۱ شهر از میهن اسلامی برعهده داشته و نقش بسزایی در توسعه پایدار کشور دارد.
دکتر صالحی عمران گفت:امروزه آموزش های هدف دار فنی و حرفه ای و کارآفرینی به عنوان یک راهبرد ملی برای دست‌یابی به موفقیت اقتصادی، رفاه اجتماعی، خلاقیت و نوآوری، فرصت شناسی و ارزش آفرینی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه زبانزد همگان است.
همچنین زمینه لازم را برای ایجاد مزیت‌های رقابتی و استفاده بهینه از مزیت‌های نسبی فراهم می‌کند و به همراه آن، دستیابی به رشد اقتصادی بالا و باثبات و حل معضل بیکاری و در نهایت، راه را به سوی توسعه اقتصادی می‌گشاید.
به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای،رییس دانشگاه در پایان تاکید کرد: توسعه آموزش‌های فنی و حرفه ای در شرایط کنونی برای رشد اقتصادی ایران و به ویژه شتاب دهی به فرآیند تولید امری حیاتی است؛چرا که سرمایه گذاری های زیربنایی و افزایش ابزار و تجهیزات و به طور کلی سرمایه فیزیکی بدون سرمایه انسانی بلا استفاده مانده و یا به نحو اقتصادی و کارآمد مورد بهره برداری قرار نمی گیرد.
انتهای پیام