خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید را نباید متوقف کرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 05 مرداد 1398 - 11:16
ساری -قائم مقام خانه صنعت، معدن و تجارت کشور گفت: تولید نباید به هر بهانه‌ای متوقف و دچار خسارت شود و باید از آن حمایت کرد.
توليد،خالقي،تقدير،متوقف،اصل،جنگ،بررسي،قانون

به گزارش خبرنگار مهر، آرمان خالقی پیش ازظهر شنبه در مراسم تقدیر از واحدهای نمونه تولیدی استان مازندران با بیان اینکه تولیدکنندگان سرداران و فرمانده هان خط مقدم جنگ به شمار می‌روند گفت: فعالان اقتصادی در این جنگ قطعاً دچار آسیب می‌شوند و دولت به عنوان پشتیبان تولید باید حمایت‌های لازم را داشته باشد.
وی با اظهار اینکه با اسلحه خالی و نبود مهمات در هیچ نبردی نمی‌توان توفیق یافت افزود: دولت باید زمینه کسب و کار را در کشور فراهم کند و قوه قضائیه باید مشکلات اقتصادی را سریعاً بررسی کند و در این شرایط کنونی هرکسی باید سهم و نقش خود را بشناسد و به درستی انجام دهد.
قائم مقام خانه صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: اگر قرار است با رویه سابق با مسائل امروزی برخورد کنیم به نتیجه نمی رسیم و باید تفکر خود را تغییر دهیم.
خالقی خواستار بازنگری در قانون حذف سود جاری و مرکب شد و گفت: ما در اصل ماجرا بحث داریم و این قانون نیازمند کارشناسی و بررسی دقیق است.
وی با تقدیر از دستگاه قضائی در حمایت از بخش تولید گفت: تولید نباید متوقف شود و اصل تولید نباید دچار خسارت شود اما در حال حاضر عملاً بنگاه فعال را متوقف می‌کنیم تا بتوانیم مطالبات را دریافت کنیم.