خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۴۸ زندانی جرایم غیرعمد گلستانی در بهار ۹۸ آزاد شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 05 مرداد 1398 - 08:33
گرگان- رئیس شورای حل اختلاف گلستان گفت: با کمک شعب ویژه صلحی زندان های گلستان، ۱۴۸ زندانی جرایم غیرعمد در بهار امسال از زندان آزاد شدند.
زندان،صلحي،ديه،شعب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری کل استان گلستان احمد جعفری اظهارکرد: بهار امسال ۳۴۱ پرونده در دو شعبه صلحی زندان های گرگان و گنبدکاووس بررسی و با پادرمیانی اعضای این شعب، ۱۴۸ نفر با رضایت شاکیان از زندان آزاد شدند.
جعفری افزود: این افراد به علت ناتوانی در پرداخت مهریه و نفقه، دیه تصادفات و حوادث کارگاهی زندانی بودند.
وی اضافه کرد: آسیب‌های اجتماعی ناشی از دربند بودن افرادی که به علت ناتوان در پرداخت دیه در زندان هستند بر کسی پوشیده نیست و در شعب صلحی شورای حل اختلاف برای کمک به آزادی این افراد تلاش می کنیم.