خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دروسی: از کودکی هوادار بوکاجونیورز بودم!

تسنیم | ورزشی | جمعه، 04 مرداد 1398 - 23:16
فوتبال جهان - اسطوره باشگاه رم ادعا کرد از کودکی تیمش جدیدش را دوست داشته است.
بوكاجونيورز،تيم،باشگاه،دروسي،رم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دانیله دروسی، اسطوره باشگاه رم که به تیم بوکاجونیورز آرژانتین پیوست، ادعا کرد از کودکی هوادار این تیم بوده است!
او در اولین اظهارات در پیراهن جدیدش اظهار داشت: قلب من متعلق به رم است اما واقعا بوکاجونیورز را هم دوست دارم و زمانی که بچه بودم، بازی‌های این تیم را تماشا می‌کردم.
آن‌ها بازیکنی مانند مارادونا را در اختیار داشتند اما من فضای ورزشگاه این تیم و طرفداران پرشور بوکاجونیورز را هم دوست داشتم.
دروسی در ادامه افزود: این باشگاه توسط ایتالیایی‌ها تاسیس شده و این موضوع باعث می‌شود احساس کنم در خانه هستم.
بوکاجونیورز یک باشگاه بزرگ است و شما می‌توانید به این تیم باور داشته باشید.همیشه می‌خواستم به آمریکای جنوبی مهاجرت کنم اما علاقه داشتم از پله‌های استادیوم بمبونرا به عنوان یک بازیکن بوکاجونیورز بالا بروم و این یک لذت واقعی است.
مهمترین موضوع در زندگی این است که رویاهای خود را تحقق ببخشید.از بوکا ممنونم که رویایم را عملی کرد!
انتهای پیام/