خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اذعان ائتلاف آمریکا به کشتار ۱۳۲۱ غیرنظامی در عراق و سوریه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 04 مرداد 1398 - 22:15
ائتلاف آمریکا که مدعی است قصد مبارزه با داعش در عراق و سوریه را دارد اعتراف کرد حملاتش در این دو کشور به کشته شدن دست‌کم ۱۳۲۱ غیرنظامی منجر شده است.
آمريكا،ائتلاف،سوريه،گزارش،2014

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ائتلاف آمریکا که مدعی است قصد مبارزه با داعش در عراق و سوریه را دارد اعتراف کرد حملاتش در این دو کشور به کشته شدن دست‌کم ۱۳۲۱ غیرنظامی منجر شده است.
در این گزارش آمده است: بر اساس اطلاعاتی که فراهم شده است، از زمان آغاز عملیات ائتلاف، دست کم ۱۳۲۱ غیر نظامی به صورت غیر عمد در عراق سوریه کشته شده‌اند!
آمریکا از سال 2014 به همراه تعدادی دیگر از کشورها مانند آلمان، فرانسه و انگلیس به بهانه مبارزه با داعش ائتلافی تشکیل دادند.
در این گزارش آمده است ائتلاف تحت رهبری آمریکا از ماه اوت 2014 تا مه 2019 حدود 34 هزار و 514 حمله هوایی انجام داده‌اند.
این در حالی است که حملات آمریکا و متحدانش علیه داعش در سوریه بدون مجوز دولت قانونی این کشور یا شورای امنیت سازمان ملل صورت گرفته است.
انتهای پیام/