سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروزان میهمان تمرین نفت مسجدسلیمان/ بازیکن آفریقایی منتظر تأیید تارتار

تسنیم | ورزشی | جمعه، 04 مرداد 1398 - 21:36
محسن فروزان و یک بازیکن اهل کشور بنین در تمرینات تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان حضور یافته‌اند.
تمرينات،تيم،فروزان،نفت،تارتار

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تمرینات تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان به مدت دو روز تعطیل شده است و شاگردان مهدی تارتار تمرینات خود را از روز دوشنبه در تهران آغاز می‌کنند.
محسن فروزان، دروازه‌بان فصل گذشته تیم تراکتورسازی که پیش‌تر در استقلال هم حضور داشت، مدتی است که در تمرینات نفتی‌ها شرکت می‌کند.
البته اعضای کادر فنی تیم نفت می‌گویند که قصد جذب فروزان را ندارند و او به دلیل دوستی با برخی بازیکنان تیم کنار آنها تمرین می‌کند.
البته سهمیه بازیکنان لیگ برتری زردپوشان هم تکمیل شده است و جذب فروزان برای آنها امکان‌پذیر نیست.
همچنین لاکی ویکتور، بازیکن اهل کشور بنین هم در تمرینات نفت مسجدسلیمان شرکت کرده است تا در صورت تأیید مهدی تارتار، با این باشگاه قرارداد امضا کند.
ظفر عمان، آخرین باشگاهی است که ویکتور در آن توپ زده است.
انتهای پیام/