خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رادوشویچ: امیدوارم بازهم قهرمان شویم/ پرسپولیس قوی‌ترین تیم ایران است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 04 مرداد 1398 - 21:14
دروازه بان کروات تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امیدوارم همچنان در شرایط خوبی بمانیم و بازهم قهرمان شویم.
رادوشویچ: امیدوارم بازهم قهرمان شویم/ پرسپولیس قوی‌ترین تیم  ...

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بوژیدار رادوشویچ، دروازه بان کروات تیم فوتبال پرسپولیس تهران پس از پیروزی ۴ بر صفر تیمش مقابل نیروی زمینی و ثبت کلین شیت در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: بازی بسیار خوبی بود، اما شرایط سختی داشتیم و خوشحال هستم که در این دیدار به پیروزی رسیدیم.
امیدوارم همچنان در شرایط خوبی بمانیم و بازهم به قهرمانی برسیم.
او اظهار کرد: گابریل کالدرون در تمرینات گفته بود که در بازی دوم من به جای بیرانوند بازی می‌کنم و همیشه برای پرسپولیس آماده هستم تا مقابل حریفان قرار بگیرم.
احساس خوبی دارم و تلاش می‌کنم که برای مسابقات لیگ آماده باشم.
رادوشویچ در خصوص اینکه آیا فکر می‌کند بازهم همراه با پرسپولیس قهرمان لیگ شود، گفت: ما پرسپولیس هستیم و همیشه برای پیروزی و قهرمانی گام برمی داریم و در گذشته هم ثابت کردیم که قوی‌ترین تیم ایران هستیم.
بیشتر بخوانید:
کالدرون: تأخیر در شروع لیگ به سود ما است/ ۲ بازی تدارکاتی دیگر برگزار می‌کنیم
گلزنی آقای حاشیه برای پرسپولیس/ عالیشاه مصدوم شد
پرسپولیس ۴ - نیروی زمینی صفر/ شاگردان کالدرون با عنوان سومی به استقبال لیگ رفتند
انتهای پیام/
اظهارات دروازه بان کروات درباره شرایط پرسپولیس