خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماز جمعه تجلی‌گاه وحدت/ عملیات مرصاد برای جوانان تبیین شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 04 مرداد 1398 - 15:26
دامغان - امام‌جمعه موقت دامغان بابیان اینکه نماز جمعه میثاق‌گاه مردم با رهبری و ولایت و تجلی‌گاه وحدت است، گفت: این فریضه سیاسی و دینی باعث خنثی سازی توطئه‌ها می‌شود.
جمعه،نماز،دامغان،تقوا،آيت،عمليات،الله،برگزاري،مرصاد،نعيم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباسعلی جیرانی ظهر آدینه در نماز جمعه دامغان به میزبانی مصلای بزرگ این شهر ضمن بیان اینکه نماز جمعه میثاق گاه مردم با رهبری و ولایت و تجلی‌گاه وحدت در میان مردم است، ابراز داشت: ۴۰ سال از برگزاری اولین نماز جمعه در زمان مرحوم آیت‌الله طالقانی (ره) می‌گذرد که و این فریضه نشانه سیاسی بودن و نشانه دینی بودن سیاست است.
وی بابیان اینکه توطئه‌های دشمنان در نماز جمعه خنثی می‌شود، افزود: نماز جمعه تمامی فضائل را شامل می‌شود و آن چراکه همه خوبان دارند نماز جمعه دارد ازاین‌رو دشمن در تلاش برای کم‌اهمیت جلوه دادن آن است.
عملیات مرصاد پررنگ نشان داده شود
امام‌جمعه موقت دامغان بابیان اینکه زیارت امام رضا (ع) دارای فضیلت و ثواب است به ۲۳ ماه ذی‌القعده روز زیارتی علی بن موسی‌الرضا (ع) اشاره کرد و ابراز داشت: زیارت باید همراه بامعرفت باشد.
جیرانی ضمن بیان اینکه تقوا انسان را نجات و قدرت تشخیص می‌دهد، تصریح کرد: ثروتمندان واقعی اهل تقوا هستند و ثروتمند آن نیست که مال فراوان دارد و باید تقوا را تقویت کرد و این عمل به مرحله عالی رسانده شود.
وی افزود: در سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد یعنی سوم مرداد سال ۶۷ و نقش بارز رزمندگان تیپ ۱۲ قائم (عج) استان سمنان در این عملیات را نباید نادیده گرفت ازاین‌رو به خواست خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران برگزاری کنسرت در این شهرستان می‌بایست لغو شود.
به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت پنجم مرداد سالروز اولین برگزاری اقامه نماز جمعه در سال ۵۸ از خدمات و زحمات آیت الله غلامعلی نعیم آبادی و آیت الله حاج سید محمود ترابی امامان جمعه وقت دامغان با اهدا لوح تقدیر شد.
آیت الله غلامعلی نعیم آبادی بیش از ۹ سال و حجت‌الاسلام سید محمود ترابی بیش از ۲۰ سال امامت جمعه شهر دامغان را بر عهده داشتند.