خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مالک نفتکش توقیف‌شده انگلیسی: خدمه با خانواده‌های خود صحبت کردند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 03 مرداد 1398 - 21:07
مالک نفتکش استنا ایمپرو اعلام کرد خدمه این نفتکش توانسته‌اند به مدت محدود با خانواده‌های خود صحبت کنند.
نفتكش،خدمه،توقيف،بندر

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، مالک نفتکش توقیف شده استنا ایمپرو اعلام کرد، تمامی خدمه این نفتکش سالم و سرحال هستند و توانسته‌اند به مدت محدود با خانواده‌های خود صحبت کنند.
نفتکش استنا ایمپرو جمعه گذشته پس از نقض قوانین بین‌المللی دریایی و ورود به آب‌های کشورمان از سوی نیرو‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تنگه هرمز متوقف شد و با ۲۳ خدمه به سواحل بندر عباس منتقل شده و همچنان در این بندر است.
اوایل این ماه انگلیس یک نفتکش حامل نفت ایران را نزدیک جبل الطارق توقیف و ادعا کرد این نفتکش در حال حمل نفت برای سوریه بوده است.
انتهای پیام/