خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون عمرانی وزیر کشور: اعتبارات به شهرداری‌های دارای مشکل پسماند پرداخت می‌شود

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 03 مرداد 1398 - 19:54
معاون عمرانی وزیر کشور گفت: آیین نامه اجرایی پسماند، خوشبختانه هفته گذشته در هیات دولت تصویب شد و در کنار آن قانون پسماند را هم تصویب کردیم که طی ماه‌های آینده اعتبارات آن به شهرداری‌های دارای مشکل پرداخت خواهد شد.
استان،كردستان،اعتبارات،عنوان،عمراني،تعريف،اختصاص،معاون،كمك،اشاره

معاون عمرانی وزیر کشور گفت: آیین نامه اجرایی پسماند، خوشبختانه هفته گذشته در هیات دولت تصویب شد و در کنار آن قانون پسماند را هم تصویب کردیم که طی ماه‌های آینده اعتبارات آن به شهرداری‌های دارای مشکل پرداخت خواهد شد.
به گزارش ایسنا، مهدی جمالی‌نژاد شامگاه چهارشنبه در نشست مشترک شهرداران، دهیاران و اعضای شورای شهر و روستاهای استان کردستان، با اشاره به وجود ۳۷ هزار دهیاری و یک هزار و ۲۸۴ شهرداری در کشور، اظهار کرد: سال گذشته شرایط بسیار سختی را داشتیم اما از ابتدای امسال تاکنون سه بار پرداخت اعتبارات به شهرداری‌ها و یک بار هم برای دهیاری انجام شده است و این روند ادامه خواهد داشت.
معاون عمرانی وزیر با اشاره به اینکه حمایت‌های لازم را نیز در بحث تسهیلات خواهیم داشت، عنوان کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان هر پروژه‌ای را که تعریف کنند در اعطای تسهیلات و افزایش زمان بازپرداخت آن کمک خواهیم کرد.
وی ادامه داد: سال 98 هرچند به دلیل وضعیت نابسامان اقتصادی، تحریم ها و نوسان قیمت‌ها سال سختی را پیش‌رو داریم اما با پیگیری‌های صورت گرفته در بخش شهرداری‌ها سال خوبی را خواهیم داشت.
جمالی نژاد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شهرداری نهادی مستقل و غیردولتی است، تاکید کرد: شهرداری‌ها به هیچ عنوان نمی‌توانند موفق شوند تا زمانی که بخش سرمایه گذاری و خصوصی را فعال نکنند.
وی عنوان کرد: اگر خواهان جهش و توسعه در استان هستیم این امر فقط با حضور بخش خصوصی و سرمایه گذاری محقق می‌شود که باید در کردستان این امر فعال شود.
معاون عمرانی وزیر کشور با بیان اینکه برای استان کردستان به هیچ عنوان کم کاری نخواهم کرد، تصریح کرد: شهرهای زیر پنجاه هزار نفر استان هرکدام یک پروژه درآمدزا را تعریف کنند و ما هم در بحث اعتبارات کمک می‌کنیم تا مبالغی به صورت پلکانی به این پروژه‌ها اختصاص یابد.
وی همچنین گفت: دهیارهای استان هم می‌توانند پروژه تعریف کنند و آنها را نیز کمک خواهیم کرد.
جمالی نژاد در پاسخ به خواسته شهرداران استان در مورد اختصاص ماشین آلات آتش نشانی و حمل زباله به شهرداری‌های استان، گفت: تلاش می‌کنیم که این مسئله نیز به صورت ویژه مدنظر قرار گیرد.
وی در پایان به ظرفیت‌های استان کردستان در بخش گردشگری اشاره و خاطرنشان کرد: به روستاهایی که بتوانند در حوزه گردشگری کار کنند اعتبارات لازم را اختصاص می دهیم.
انتهای پیام