خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور قبض سبز برق از ابتدای مهر

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 03 مرداد 1398 - 15:30
­مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکین توانیر، از صدور قبض سبز و حذف قبوض کاغذی در سراسر کشور از اول مهر ۹۸ خبر داد.
برق،طرح،اطلاعات،اجراي،مدقق،قبوض

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما؛ هادی مدقق حذف قبوض کاغذی را در جهت طرح تحول دیجیتال دانست و افزود: برای اجرای این طرح از همه درگاه‌های پرداخت قبوض از جمله پیامک، وب سایت و اپلیکیشن قابل نصب بر موبایل استفاده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه صدور قبض الکترونیکی و پرداخت با تلفن همراه از سال‌های گذشته عملیاتی شده بود، گفت: این روش خیلی فراگیر نشد که امیدواریم فرهنگ این طرح نیز مانند دیگر فرآیند نهادینه شود.
مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکین توانیر، با اشاره به اینکه تاکنون ۷۰ درصد اطلاعات مشترکین و تلفن‌های همراه آنان جمع آوری شده است، ادامه داد: در ماه‌های گذشته قبض برق کاغذی در چند استان کشور حذف شده است.
مدقق با بیان اینکه ۳۶ میلیون مشترک برق در کشور وجود دارد، گفت: شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور برای دریافت و آموزش نحوه ارسال اطلاعات مستاجرین، برچسب‌هایی روی کنتورهای برق نصب می‌شود که اطلاعات قبض در آن درج شده است.
وی با اشاره به هزینه بر بودن اجرای طرح گفت: اجرای این طرح تحولی در پی خواهد داشت که ارزش افزوده آن شامل حال همه جامعه می‌شود.
مدقق موضوع حفظ محیط زیست را مهم‌ترین هدف اجرای این طرح دانست و افزود: مشترکین می‌توانند اطلاعات مربوط به قبوض برق را از سایت شرکت‌های توزیع برق دریافت کنند.