خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده نیروی هوایی اردن، رئیس ستاد مشترک ارتش شد

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 03 مرداد 1398 - 13:22
شاه اردن فرمانده نیروی هوایی این کشور را به عنوان رئیس ستاد مشترک ارتش منصوب کرد.
اردن،شاه،ستاد،مشترك،رئيس،نيروها

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عبدالله دوم» شاه اردن سرلشکر خلبان «یوسف الحنیطی» فرمانده نیروی هوایی را به عنوان جانشین «محمود فریحات» رئیس ستاد مشترک ارتش منصوب کرد.
شاه اردن همچنین حکم بازنشستگی الفریحات از تاریخ ۲۴ جولای ۲۰۱۹ (۲ مردادماه) را صادر کرد.
طبق گزارش خبرگزاری اردن (پترا)، شاه اردن در پیام خود به رئیس جدید ستاد مشترک این کشور، خواستار تشدید تلاش‌ها برای توسعه نیروهای مسلح، بازسازی ساختار آن و تقویت و توسعه توان این نیروها متناسب با زمان حاضر شده است به گونه‌ای که این نیروها به یک الگوی شایسته و با توان و عملکرد حرفه‌ای تبدیل شود.
روزنامه «القدس‌العربی» نیز در این باره نوشت که تغییرات در ارتش اردن سه روز پس از بازگشت شاه اردن از آمریکا صورت گرفته و به عقیده کارشناسان امور نظامی این نخستین بار در تاریخ اردن است که فرمانده نیروی هوایی به عنوان رئیس ستاد مشترک منصوب می‌شود و احتمال آن می‌رود که شماری از ژنرال‌هایی که در دوره الفریحات بودند، نهاد نظامی را ترک کنند.
انتهای پیام/ص