مدارک تحصیلی نامزدهای هیئت فوتبال خراسان رضوی را کدام مرجع تائید کرد؟
بحث مدرک تحصیلی یکی از اعضای شورای شهر مشهد این روزها تبدیل به سوژهای داغ شده و ضرورت دریافت تائیدیه تحصیلی در استعلامهای مختلف را گوشزد میکند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، بحث مدرک تحصیلی یکی از کاندیداهای شورای شهر مشهد این روزها تبدیل به موضوعی داغ در فضای مجازی شده است؛ آن گونه که در تبلیغات زمان انتخابات شورای پنجم این عضو شورای شهر مشهد قید شده وی خود را به عنوان دانشجوی مقطع دکتری رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه فردوسی مشهد معرفی کرده است.
خبرگزاری تسنیم خراسان رضوی در گزارشی با عنوان «تحصیل عضو شورای شهر مشهد در دوره دکتری تایید نشد/ دانشگاه فردوسی رشته "مدیریت کسب و کار" ندارد» به این مسئله پرداخت که آیا مدرک تحصیلی مورد ادعای این عضو شورای شهر مشهد مورد تائید است و یا خیر.
از سوی دیگر این عضو شورا اخیرا به عنوان رئیس هیئت فوتبال خراسان رضوی نیز انتخاب و مشغول به فعالیت شده است؛ براساس قانون، حضور در راس هیئت فوتبال خراسان رضوی نیاز به مدرکی بالاتر از کارشناسی ندارد و اعضا میتوانند با حداقل مدرک تحصیلی لیسانس در راس هیئت فوتبال قرار بگیرند.
تماسهای مکرر خبرنگار تسنیم خراسان رضوی با رئیس فعلی هیئت فوتبال خراسان رضوی برای اینکه مشخص شود وی در زمان ثبت نام در انتخابات هیئت فوتبال استان با چه مدرکی ثبت نام کرده بیپاسخ ماند؛ ابهامی که برای رسانه وجود دارد این است که آیا وی زمان ثبت نام در انتخابات هیئت فوتبال خراسان رضوی با مدرک دانشجوی دکتری ثبتنام کرده و یا با مدرکی دیگر؟
نقطه ضعف اساسی اما در این میان این است که گویا قانون هیچ ضرورتی به کمیته سه نفره بررسی مدارک کاندیداهای هیئت فوتبال خراسان رضوی ایجاد نکرده که در مورد مدارک تحصیلی ارائه شده از سوی تمامی کاندیداها و نه صرفا رئیس فعلی هیئت فوتبال خراسان رضوی، تائیدیه تحصیلی از دانشگاهی که از آن مدرک ارائه شده، درخواست کنند.
آن گونه که جواد چرمچی، دبیر سابق هیئت فوتبال خراسان رضوی و یکی از اعضای کمیته سه نفره بررسی مدارک نامزدهای احراز ریاست هیئت فوتبال خراسان رضوی عنوان میکند قانون صرفا عنوان کرده که کاندیداها باید اصل مدرک تحصیلی خود به همراه کپی آن را ارائه کنند؛ کپی با اصل مدرک تطبیق داده شده و سپس کپی مدرک، ممهور و اصل مدرک به کاندیداها عودت داده شده است.
دبیر سابق هیئت فوتبال خراسان رضوی عنوان میکند: ایشان میدانست که با لیسانس نیز میتواند ثبتنام کند اما چرا مدرکی را ارائه داد که براساس آن مدعی شد که در حال تحصیل در مقطع دکتری است؟
وی ادامه داده است: البته رئیس فعلی هیئت فوتبال خراسان رضوی کسریاتی در مورد سابقه مدیریتی داشته است و در این زمینه گویا رایزنیهای از سوی وی با وزارت ورزش و جوانان برای حل این مسئله صورت گرفته است.
علتی که شش تا هفت ماه انتخابات هیئت فوتبال خراسان رضوی به تعویق افتاد همین زدوبندهایی بود که امثال ایشان صورت دادند.
اگر هم بنا به استعلام صحت مدارک تحصیلی بود باید اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی دنبال این مسئله را میگرفت.
در این میان یک سوال اساسی پیش میآید؛ حتی اگر اصل را بر صحت قرار دهیم آیا لازم نیست کمیته سه نفره بررسی کننده مدارک تحصیلی، خواستار تائیدیه تحصیلی از سوی دانشگاه صادر کننده شوند؟
آیا لزوما تطبیق اصل مدارک با کپی آنها کفایت میکند؟
در این زمینه به نظر میرسد خلاء قانونی وجود دارد که هیچ الزامی برای این مسئله تعبیه نمیشود.
اما از سوی دیگر یک نکته نیز وجود دارد و آن هم سکوت محض این عضو شوراست که اینک انگشت اتهام به سمت او است؛ آیا هیچ ضرورتی وجود ندارد که این عضو شورا بسیار راحت و منطقی با رسانه گفتوگو کند و در مورد شبهههای مطرح شده پاسخ دهد؟
انتهای پیام/