خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حسینی: دست بازیکنان ورامین را به طور کامل خوانده بودیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 12 بهمن 1397 - 10:05
کاپیتان تیم والیبال سایپا گفت: ما با برنامه‌ای دقیق وارد زمین شده و می‌دانستیم که تک تک بازیکنان ورامین در هر لحظه از بازی می‌خواهند چه کاری انجام دهند.
بازي،حريف،تيم،آناليزور

امیر حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد پیروزی سه بر صفر تیمش مقابل شهرداری ورامین در هفته بیست و دوم لیگ برتر والیبال اظهار داشت: بازی بسیار خوبی بود.
کادر فنی و آنالیزور تیم به خوبی حریف را مورد بررسی قرار داده بودند و بازیکنان نیز نتیجه آنالیز و دستورات سرمربی را در زمین اجرا کردند، البته اگر کم اشتباه‌تر بودیم، می‌توانستیم با نتیجه‌ای بهتر از این هم حریف را شکست دهیم‎.
پاسور تیم سایپا ادامه داد: تیم سایپا در بازی رفت با ناملایمتی‌های روبرو شده بود اما خوشبختانه توانستیم در این بازی انتقام شکست دور رفت را بگیریم.
وی گفت: ما با برنامه‌ای دقیق وارد این بازی شده و می‌دانستیم که تک تک بازیکنان حریف در هر لحظه از بازی می‌خواهند چه کاری انجام دهند.
ما دست حریف را به طور کامل خوانده بودیم و جا دارد که از آنالیزور و سرمربی تیم به خاطر دید تحقیقی که به ما دادند تشکر کنم‎.
انتهای پیام/