خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نهادینه شدن فرهنگ مطالبه گری در جامعه ضروری است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 03 مرداد 1398 - 09:36
سنندج - نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: باید فرهنگ مطالبه گری را در جامعه نهادینه کنیم و به جای توجیه، مطالبه گر باشیم که چقدر کار می‌کنیم و چقدر در میدان هستیم.
فرهنگ،ايران،فرهنگي،دشمن،كردستان،شاهرودي،فقيه،حسيني،آيت،نماين ...

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان، آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی در دیدار با موثرین فرهنگی کردستان به عملکرد نامناسب برخی از مسئولان و مدیران فرهنگی انتقاد کرد و اظهار داشت: باید فرهنگ مطالبه گری را در جامعه نهادینه کنیم و به جای توجیه، مطالبه گر باشیم که چقدر کار می‌کنیم و چقدر در میدان هستیم و در کل باید مطالبه فرهنگ و آرمان‌ها را از خودمان داشته باشیم چون خودمان بهتر فرهنگ و تمدن خودمان را می‌شناسیم.
وی افزود: ما توانسته ایم فرهنگ مقاومت، شهادت و شجاعت را صادر کنیم و امروزه جوانان غربی دنبال سخنان رهبر معظم انقلاب در باب اسلام و فرهنگ اسلامی هستند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با انتقاد از وضعیت فعلی در زمینه فرهنگی، ادامه داد: متاسفانه در این برهه از زمان در کشور ما برای ترویج فرهنگ و دین کمتر وقت می‌گذارند و هزینه می‌کنند اما برای ضد فرهنگ حاضرند هم وقت بگذارند و هم هزینه کنند.
آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: امروز متاسفانه می‌بینیم کسانی در پست‌های مدیریتی فرهنگی قرار دارند که هیچگونه تعامل و ارتباطی با دین و مذهب ندارند و حتی به ایرانی بودن خود هم اعتقادی ندارند و آشکار و علنی با حاکمیت ارزش‌ها و فرهنگ اسلام در نظام اسلامی ضدیت دارند و این یک معضل فرهنگی و ضد دینی است.
وی با بیان اینکه دین گریزی و گرایش جوانان به فرهنگ غرب همواره دغدغه‌هایی را برای دین داران و خانواده‌های متدین به وجود آورده است، بیان کرد: این پدیده در سده‌های اخیر به ویژه در قرن بیستم نسبت به گذشته زیاد شده و این تهدیدی برای نسل جوان محسوب می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: دشمن با اشاعه فرهنگ خود دنبال عوض کردن و تغییر فرهنگ نسل‌های سوم و چهارم ما است و با دقت و طراحی‌های خاصی که دارد روی سبک زندگی، ذائقه و ظاهر و باور آنها کار می‌کند.
آیت الله حسینی شاهرودی فرهنگ را سنگ زیرین بنای یک جامعه و تمدن دانست و اظهار داشت: دشمن و استعمارگران اکنون به این نتیجه رسیده اند که بهترین راه نفوذ در سایر کشورها، نفوذ در فرهنگ آنان و استحاله درونی آن است و دشمن دقیقاً همان جایی که در بحث فرهنگی ضعف داریم نشانه گرفته و هدف قرار داده و روی آن دارد کار می‌کند.
وی نفوذی‌های دشمن در بین مسئولان و مردم را بهترین ابزار برای اهداف و برنامه‌های دشمن عنوان کرد و افزود: عوامل داخلی که امروز به شکل نفوذی به ظهور رسیده اند بیشتر از خود دشمنان خارجی به این ملت و نظام ضربه می‌زنند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب به معنی واقعی شخصیتی متخصص در مسائل مختلف فرهنگی هستند، ادامه داد: مقام معظم رهبری بالاتر از بزرگان فرهنگی هم خوب موارد و مشکلات فرهنگی را می‌شناسد و هم ارائه طریق می‌دهد.
آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: امروزه نفوذ فکری و فرهنگی ما نیز به شکل خوبی در غرب به پیش می‌رود و جوان‌های ایرانی در دل اروپا تفکرات و ایده‌های رهبری را دنبال و پیاده می‌کنند.
وی به تاثیر فرهنگ مقاومت و ایثار نظام اسلامی درغرب اشاره کرد و بیان کرد: تاثیر فرهنگ مقاومت و ایثار ایران در کشورها و حکومت‌های دیگر به وضوح نمایان است و گذشته از کشورهای سوریه، لبنان، یمن و عراق، پوتین با الگو گرفتن از ایران فرهنگ مقاومت، شهادت و شجاعت را به جوانان روسیه دارد یاد می‌دهد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: ما باید فرهنگ مقاومت و مبارزه را ترویج و سرلوحه کار خود قراردهیم تا تسلیم و تابع دشمن نشویم و تنها با فرهنگ مقاومت است که می‌توانیم به پیروزی برسیم و این فرهنگ است که اثرگذار است و دشمن را به زیر می‌کشد.
آیت الله حسینی شاهرودی اظهار داشت: ما جوانانی با رویش‌های اسلامی و فرهنگ دینی نیز کم نداریم، جوانان مومن و مقیدی که اگر جنگی رخ دهد کمتر از جوانان زمان جنگ نیستند.
وی افزود: امروز مقام معظم رهبری با اعتقادی که به نسل جوان پیدا کرده سعی بر این دارد که جوانان را در رأس کارهای فرهنگی، مدیریتی و اقتصادی قرار دهد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به اقدامات دشمن در بحث فرهنگی، ادامه داد: اقدامات دشمن وظیفه ما را بالا می‌برد که در مقابل آن بایستیم و کار کنیم و باید به جوانان امید داد و آنها را در جهت مبارزه با فکر دشمن آموزش داد.
آیت الله حسینی شاهرودی یادآور شد: نگاه‌ها باید مثبت شود و ناامیدی به خود راه ندهیم و با ایجاد راهکارهایی موثر از فرصت‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی استفاده کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به زدن پهپاد خاص و ویژه آمریکا اشاره کرد و بیان کرد: خدا را شکر که ایران امروزه تبدیل به قدرت اول منطقه شده و این قدرت، دشمنان ما را مایوس و مجبور به عقب نشینی کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: قدرت و عزت ایران اسلامی به جایی رسیده که آمریکا از ایران تشکر می‌کند به خاطر نزدن هواپیمایی که چند سرنشین داشت و پهپاد را هدایت می‌کردند.
آیت الله حسینی شاهرودی اظهار داشت: از زمانی که ایران پهپاد خاص و ویژه آمریکا را زده و همه جهان به قدرت نظامی ایران پی برده اند، همان نوکران آمریکا در منطقه که وی را تحریک و تشویق به حمله به ایران می‌کردند امروزه خودشان به غلط کردن افتاده اند و می‌گویند با ایران درگیر نشوید.
وی افزود: دنیا این پیشرفت‌ها و نقطه زنی‌های موشکی ایران را می بیند و این همه پیشرفت و قدرت در زمینه موشکی بی حمایت و هدایت رهبری ممکن نبود و آنچه که از اول کار مدنظر رهبری بود با دانش و اراده قوی و مستحکم جوانان بومی به نتیجه رسید که دنیا آنرا می بیند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان ادامه داد: امروز همانگونه که جاسوسان آمریکایی را در ایران دستگیر می‌کنیم ما هم جوانانی داریم که در دل کاخ سفید برای ایران کار می‌کنند و همچنین ایران به جاها و کشورهایی که زمانی جزء حیات خلوت آمریکا بودند حضور پیدا می‌کند و اینها ناشی از تفکر اسلامی است که در مسیر پیروزی قرار دارد.
آیت الله حسینی شاهرودی در پایان همه پیشرفت‌های موشکی و دانش بنیان را مدیون حمایت‌ها و نظارت‌های مقام معظم رهبری دانست و یادآور شد: رمز پیشرفت صنعت موشکی ایران و افزایش توان نظامی بدون تدابیر و توصیه‌های رهبر انقلاب میسر نبود و به حمد خدا به جایی رسیدیم که دشمن از پیشرفت موشکی ایران رعب و وحشت دارد.