سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دلایل سهرابیان برای رد پیشنهاد سپاهان و جدایی از استقلال

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 02 مرداد 1398 - 22:48
مدافع سایپا می‌گوید تنها به این دلیل از استقلال جدا شده است که سرمربی ایتالیایی آبی‌ها او را نمی‌خواسته است.
سايپا،استقلال،دليل،سهرابيان

مدافع سایپا می‌گوید تنها به این دلیل از استقلال جدا شده است که سرمربی ایتالیایی آبی‌ها او را نمی‌خواسته است.
به گزارش ایسنا، آرمین سهرابیان، مدافع جدید سایپا که از استقلال به این تیم پیوست، پس از برتری تیمش برابر پرسپولیس در جام شهدا گفت: از این پیروزی خوشحالم.
بازیکنان کم‌تجربه اما آینده‌داری داریم و امیدوارم در لیگ برتر هم نتایج خوبی بگیریم.
او درباره دلایل پیوستنش به سایپا گفت: یکی از دلایل آن بازی در پست دفاع وسط بود و دلیل دوم هم رابطه خوب من با ابراهیم صادقی بود.
من در استقلال آرامش داشتم و اما به هر حال اتفاقاتی افتاد که جدا شدم.
سهرابیان درباره پیشنهاد سپاهان هم گفت: از این تیم هم پیشنهاداتی داشتم اما با مشورت‌هایی که از بزرگ‌تر ها و مدیربرنامه‌ام گرفتم، سایپا گزینه بهتری برایم بود.
وی در پایان گفت: دلخوری از استقلالی‌ها نداشتم و تنها دلیل جدایی‌ام نخواستن استراماچونی بود.
انتهای پیام