خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه سلامت کافی است/ غوغاسالاری با طرح تحول سلامت

مهر | سلامت و پزشکی | جمعه، 12 بهمن 1397 - 08:10
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: اگر قانون اجرا شود، صرفه جویی بودجه ای در حوزه سلامت اتفاق می افتد.
سلامت،بهداشت،پزشكي،وزارت،بودجه،نوبخت،انجمن،عضو

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوبخت حقیقی، در نشست مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی در سالن دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: طرح تحول سلامت، یک هدف مقدس دارد که همه ما به عنوان جامعه پزشکی، برای آن قسم خورده ایم که یار بیماران باشیم.
عضو هیأت مدیره مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی، گفت: ما قسم خورده ایم که کمر بیماران زیر بار سنگین مخارج درمانی خم نشود.
وی با انتقاد از غوغاسالاری در وزارت بهداشت تحت پوشش طرح تحول سلامت، افزود: قرار نبود تمام مسائل سلامت کشور تحت تاثیر این طرح قرار بگیرد.
نوبخت با تاکید بر اجرای قانون در وزارت بهداشت، تصریح کرد: متاسفانه قانون اجرا نشده، در حالی که تکالیف در حوزه سلامت بسیار روشن است.
وی ادامه داد: اگر قانون در برنامه های سلامت اجرا شود، صرفه جویی بودجه ای هم حاصل خواهد شد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان این مطلب که کمبود بودجه در سلامت وجود ندارد، افزود: تنها دستگاهی که توانسته ۱۱۰ درصد تخصیص بودجه داشته باشد، وزارت بهداشت است.
نوبخت اظهارداشت: اگر برنامه پزشکی خانواده، پرونده الکترونیک سلامت و نظام ارجاع، اجرا شود، همین بودجه جواب می دهد.
وی در ادامه با خطاب قرار دادن سرپرست وزارت بهداشت، گفت: برای یکبار هم که شده موضوع تعرفه ها برای همیشه حل شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: وزارت بهداشت، بدون همکاری انجمن های علمی گروه پزشکی و سازمان نظام پزشکی، راه به جایی نخواهد برد.