خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جبهه اصلاحات چه تفاوتی با شورای هماهنگی اصلاح طلبان دارد؟

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 02 مرداد 1398 - 16:31
یک عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات به تشریح چگونگی تشکیل این جبهه پرداخت.
جبهه،فعاليت،احزاب،اصلاحات،هماهنگي

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد:
احمد شریف، دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد چگونگی تشکیل جبهه اصلاحات گفت: شورای هماهنگی به این فکر افتاد که این ماده قانونی را اجرا کند، ولی قانون فعالیت احزاب شرطی گذاشته که مبنی بر آن باید ابتدای اسم شوراها حتما باید عنوان جبهه یا ائتلاف آورده شود، در واقع این جبهه همان شورای هماهنگی اصلاحات است که ابتدای اسم آن کلمه جبهه اضافه شده است.
شریف تصریح کرد: هیچ بحثی نسبت به شورای هماهنگی اصلاحات تغییر نکرده و فقط برای اینکه بتواند فعالیت قانونی داشته باشد این تغییر صورت گرفته است، همانطور که همه احزاب ملزم شدند خود را با قانون فعالیت احزاب تطبیق بدهند و کنگره بگذارند، جبهه های سیاسی هم این تکلیف را دارند.
وی خاطرنشان کرد: در واقع اسامی ای که آقای ملانوری اعلام کرده است می توانند از منظر قانونی فعالیت داشته باشند و اگر جبهه های دیگر خواهان فعالیت باشند باید تشکیل خود را به کمیسیون ماده 10 اعلام کنند.
انتهای پیام/