سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۴/۶ درصد مردم سواد سلامت ندارند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 02 مرداد 1398 - 14:07
منتظری گفت: آمارهای سازمان‌های متولی بهداشت نشان می‌دهد ۹۴/۶ درصد مردم اطلاعی از سواد سلامت ندارند و خوددرمانی می‌کنند.
سلامت،سواد،بيماري،پژوهشكده،جهاد،بهداشتي،علوم،زمان

رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی:
به گزارش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دبیرخانه سمپوزیوم، صبح امروز؛ همزمان با روز جهانی خود مراقبتی، هفتمین سمپوزیوم و چهارمین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار در بیمارستان امام خمینی برگزار شد.
در این جشنواره علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد با بیان اینکه خودمراقبتی سه مرحله دارد، گفت: این مراحل شامل خودمراقبتی قبل از بیماری، خودمراقبتی در زمان بیماری و خودمراقبتی پس از پایان بیماری است.
وی با اشاره به اینکه مجموعه توانایی‌های شناختی حوزه سلامت را سواد سلامت می‌گویند، افزود: آمارهای سازمان‌های متولی بهداشت نشان می‌دهد ۹۴/۶ درصد مردم اطلاعی از سواد سلامت ندارند و با وجود عدم شناخت مردم از وضعیت خودمراقبتی، ۹۸ درصد مردم خوددرمانی و خودمراقبتی می‌کنند.
سواد سلامت ، مهارت اجتماعی است
رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی تأکید کرد: سواد سلامت نوعی مهارت اجتماعی است که می‌تواند در زمان پیشگیری بیماری‌ها برای عدم ابتلا به بیماری، در زمان بیماری برای تبعیت درمان و مصرف دارو و کاهش بسیاری از عوارض داروها و پس از بهبودی هم در دوران بازتوانی به ما کمک کند که از بار مادی و معنوی از نظام سلامت بکاهد.
بیشتر بخوانید: کاهش هزینه های تحمیلی حوزه سلامت به کمک طرح پرستاری منزل
منتظری با تاکید براینکه سواد سلامت در مورد افرادی که سواد خواندن و نوشتن ندارند موضوعیتی ندارد، گفت: مردم باید بدانند برای دریافت سواد سلامت باید به کجا مراجعه و از اطلاعات خود چگونه استفاده کنند که در این‌خصوص باید هماهنگی‌های لازم صورت بگیرد.
انتهای پیام/